Στον… αέρα το πρωτάθλημα – Σκέψεις για προσωρινή διακοπή

75

Έκρυθμη η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Αναβρασμός σε Πολιτεία και Ομοσπονδία. Σκέψεις για προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Ύστερα από την τοποθέτηση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι έκρυθμη. ΗΠολιτεία βρίσκεται σε “πόλεμο” με την Ομοσπονδία, τονίζοντας πως κύριος υπεύθυνος για την καταστροφή του σπορ στη χώρα μας είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που κρύβεται, με την ΕΟΚ να απαντά πως “αυτές είναι γελοιότητες”.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την γενική είσοδο για την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα στην τιμή του ενός ευρώ, ώστε το φύλλο αγώνα να κλείσει στο ΣΕΦ έχοντας την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, με την πλειοψηφία του κόσμου να “βράζει” με τις εξελίξεις.

Η Πολιτεία είναι δυσαρεστημένη με τις συμπεριφορές των ανθρώπων της ΕΟΚ, ενώ η Αστυνομία Πειραιά εκφράζει τους προβληματισμούς της για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στο ΣΕΦ στο ματς κόντρα στον Προμηθέα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (8/5). Υπάρχουν πιέσεις, λοιπόν, για προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League μέχρι νεοτέρας.

Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαριστούν την Δευτέρα (6/5), καθώς τότε είναι προγραμματισμένο και το “καυτό” Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ που απαρτίζουν το πρωτάθλημα να δίνουν το “παρών”, συζητώντας για τις εξελίξεις. Και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού με εκείνους τουΠαναθηναϊκού.

πηγή-fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ