Στο Ναύπλιο το “mega yacht SPECTRE” απίστευτη η πολυτέλεια του…στην Κόρινθο η βάρκα μας η “κουρελού” φώτο – βίντεο

149
Τα mega yachts και τα ιστιοφόρα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις κρουαζιέρες τους και καταφθάνουν σε καθημερινή βάση στο Ναύπλιο.
 

Οι λαμπερές διαδρομές πάνω στα κρυστάλλινα νερά των πολυτελών σκαφών, με προορισμό τις Ελληνικές θάλασσες, οδηγούν πολλά από αυτά και στο λιμάνι της Αργολικής Πρωτεύουσας.

Έτσι νωρίς το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου έκανε την εμφάνιση του μπροστά από το Μπούρτζι το υπερπολυτελές mega yacht 62 μέτρων SPECTRE με σημαία Τζαμάικας.

Το πλοίο έπεσε στην θάλασσα το 2018 και είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος κατασκευασμένο από το Ιταλικό ναυπηγείο Benetti. Με τη ναυτική αρχιτεκτονική του Frank Mulder και την ομάδα μηχανικών του ναυπηγείου, το πολυτελές σκάφος SPECTER μπορεί να υπερηφανεύεται για τον εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό του Giorgio Cassetta και της εσωτερικής σχεδιαστικής ομάδας του ναυπηγείου.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα σε 6 καμπίνες και διαθέτει επαγγελματικό πλήρωμα 14 ατόμων.Διαθέτει άφθονα εξωτερικά σαλόνια με ευρύχωρους χώρους, εστιατόρια και ξαπλώστρες

Το foredeck έχει ένα κυκλικό καθιστικό και τζακούζι κοντά στη Master σουίτα, αφήνοντας το υπόλοιπο για εναλλακτική χρήση, ηλιοθεραπεία, παρατήρηση και άσκηση.

Οι εσωτερικοί χώροι χρησιμοποιούν το στυλ Art Deco και Liberty χρησιμοποιώντας σύγχρονες πινελιές όπως υφάσματα Armani και μοντέρνα υλικά για τα καθαρά κομμένα γεωμετρικά σχήματα.

Απολαύστε το SPECTRE στο παρακάτω βίντεο καθώς είναι απίθανο να φιλοξενηθείτε στους χώρους του που προκαλούν…πονοκέφαλο από την χλιδή!!!

πηγή-argolikeseidhseis.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ