Στο Ναύπλιο 120 πολυτελή γιοτ και ένα super πλωτό ξενοδοχείο…!στη Κόρινθο τα περιμένουμε ακόμη…!-φωτό

206
Το Crystal Serenity με σημαία Μπαχάμες αφίχθη σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Ναύπλιο και βρίσκεται αρόδο ανοιχτά του Αργολικού κόλπου, την στιγμή που στην πόλη βρίσκεται σε εξελιξη το 6ο Mediterranean Yacht Show με περισσότερα από 120 υπερπολυτελή σκάφη. 

Το πλοίο είναι κατασκευάστηκε το 2003 και έχει βαφτιστεί από την Ηθοποιό Julie Andrew. Το 60.000 τόνων και 820 ποδών Crystal Serenity, μπορεί να φιλοξενήσει 1000 επιβάτες σε 500 διπλές καμπίνες, όλες oceanview και με μεγάλες βεράντες.

Με 700 άτομα πλήρωμα, το 13-όροφο αυτό πλοίο είναι ένα κινητό πολυτελές ξενοδοχείο. Με μια τεράστια επιλογή υπηρεσιών, στην οποία περιλαμβάνονται 2 όροφοι με εστιατόρια, self-service buffet, το γιαπωνέζικο μαγικό Nobu, ένα τεράστιο θέατρο με υπερπαραγωγές Broadway, μια 2-οροφή δισκοθήκη, 5 μπαρς , casino, ένα τεράστιο health and beauty centre, 2 πισίνες και 6 Jacuzzis.

Συγχρόνως στο λιμάνι του Ναυπλίου άνοιξε από το Σάββατο 4 Μαΐου τις πύλες του το Mediterranean Yacht Show για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2019, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

Μάλιστα, η διάρκεια της εκδήλωσης επεκτείνεται φέτος κατά μια ημέρα, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σκαφών και yacht brokers.

Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες του κλάδου προερχόμενοι από 23 χώρες, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά, μέχρι τη Ρωσία και την Αυστραλία, επισκέπτονται το Ναύπλιο στο πλαίσιο ενός event, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το μεγαλύτερο show πολυτελών επανδρωμένων σκαφών διαθέσιμων προς ναύλωση.

Καταγράφοντας συνεχή ανοδική πορεία, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού μαζί με τον Δήμο Ναυπλιέων , έχει αναγνωριστεί ως η πιο σημαντική έκθεση στο είδος της διεθνώς, ξεπερνώντας σε μέγεθος αντίστοιχα shows, που πραγματοποιούνται στην Antigua και την Βαρκελώνη.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.

πηγή-argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ