Στο χορό της συκοφαντίας κι ο Νικολόπουλος για τη… “βίλα Πελετίδη” – Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής

60

Τις συκοφαντίες του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας. Το κείμενο της ανακοίνωσής της έχει ως εξής.

Στο χορό της βρώμικης συκοφαντικής δυσφήμισης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, «μπήκε» και ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος.

Ανακάλυψε όψιμα ότι το συγκεκριμένο σπίτι συνολικού πλάτους 15 μέτρων όσο και το οικόπεδό του, που είχε κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια, εμποδίζει την πρόσβαση στην θάλασσα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν και στον κ. Νικολόπουλο και σε όσους συμμετέχουν στην βρώμικη εκστρατεία ότι ο πατραϊκός λαός γνωρίζει, έχει πείρα και κρίση.

Γνωρίζει ποιος ψηφίζει τους νόμους, ποιος στηρίζει τις πολιτικές που παραδίδουν τις παραλίες και τις ακτές στους επιχειρηματίες. Ποιοι εμποδίζουν τις λαϊκές οικογένειες να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα. Ποιοι τους στερούν το δικαίωμα στις διακοπές και στην ξεκούραση.

Γνωρίζει επίσης ποιος αγωνίζεται με συνέπεια για τα λαϊκά συμφέροντα. Ποιος ανάπλασε και παρέδωσε στο λαό την παραλία στην πλαζ του ΕΟΤ. Ποιος διαμόρφωσε στον ίδιο χώρο Παιδικές Κατασκηνώσεις για να απολαμβάνουν δωρεάν τα πατρινόπουλα τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ποιος διαμορφώνει πάρκα δεκάδων στρεμμάτων στην παραλιακή ζώνη της πόλης. Ποιος αγωνίζεται να έχει ο λαός ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις ακτές και στις παραλίες.

Όσο για τους συντάκτες που συνειδητά γράφουν ψεύδη θα κληθούν σύντομα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ