Συμβόλαιο θανάτου στους Αγίους Αναργύρους – Γάζωσαν «νονό» της νύχτας

85

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων.

Θεωρείται μάλιστα επικεφαλής μίας από τις πιο ισχυρές ομάδες νονών της νύχτας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανήκε σε αντίπαλη ομάδα του πρόσφατα δολοφονηθέντος Βασίλη Στεφανάκου.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης, έχουν περισυλλέξει κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν απο πιστόλι «Τοκάρεφ», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμνενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν απο λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μεχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του bloko.gr πρόκειται για τον επί σειρά ετών ήταν ο βασικότερος συνεργάτης του Βασίλη Γρίβα, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από δημοτικό σχολείο στον Γέρακα, όταν άφησε το γιο του, αλλά για άγνωστο λόγο συγκρούσθηκαν και διάλεξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, επικρατεί πλέον θρίλερ και μυστήριο στον κόσμο της νύχτας, καθώς κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τις ισορροπίες και τις συμμαχίες, που έχουν σχηματιστεί.

Από τη στιγμή, που ο Βασίλης Στεφανάκος έπεσε νεκρός, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξέφραζαν την ανησυχία τους για έναν “πόλεμο” μεταξύ των νονών.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα συμβόλαια και προγραφές για δύο άτομα, για τα οποία η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό μέσω παρακολουθήσεων τηλεφώνων και προσώπων, προκειμένου να αποτρέψει το μακελειό

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ