Συνάντηση Προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη και του Βουλευτή Κορινθίας Γιώργου Τσόγκα.

96

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και του Βουλευτή Κορινθίας κ. Γιώργου Τσόγκα.

Ο κ. Πιτσάκης αρχικά ενημέρωσε τον κ. Τσόγκα για την υπάρχουσα κατάσταση στο νομό, στον τομέα της Βιομηχανίας και του Εμπορίου και στη συνέχεια παρουσίασε τον προγραμματισμό δράσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, όπως τη δημιουργία του Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού και τις θέσεις του Επιμελητηρίου γενικότερα οι οποίες θα αναλυθούν στο Περιφερειακό Συνέδριο.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με βασικό θέμα το επικείμενο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που έχει ως στόχο να καταγραφούν όλα τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, να υπάρξει διαβούλευση για όλα τα σοβαρά θέματα της Πελοποννήσου, να συζητηθούν και να προωθηθούν για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης.

Η διαμόρφωση της αναπτυξιακής στρατηγικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί βασικό παράγοντα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων, τόνισε ο κ. Πιτσάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ