ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ _ ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

119

ΝέοVintage: Εκεί που το αίσθημα δεν έχει χρόνο. Όπως και το αίσθημα που περιγράφει  ένα τραγούδι δεν έχει χρόνο. Έτσι ταξιδεύουν τα τραγούδια μέσα στις εποχές και έρχονται και μας βίσκουν και μας ξαναβρίσκουν.

 

Ο Στάθης Δρογώσης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη μετά την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία τους στην διασκευή του “Μην το πεις πουθενά” συνεργάζονται ξανά σε αυτήν την παράσταση που ξεκίνησε με Vintage λογική και Νέα προσέγγιση στα τραγούδια.

 

Νέα προσέγγιση και στα δικά τους τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί (Μοίρα μου έγινες, Μην το πεις πουθενά, Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, Βιαστικό πουλί του Νότου κ.α.), αλλά και στα τραγούδια που έρχονται από το παρελθόν και πάντα αποτελούσαν σταθερή αναφορά και για τους 2 τους. Ο Στάθης Δρογώσης έχει διασκευάσει κάποια απο αυτά σε προσωπικές του δουλειές και η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει κάνει έναν ολόκληρο δίσκο το «The rose Tattoo».

 

Η κοινή τους αγάπη γι αυτό που λέμε ρετρό τραγούδι (Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδης κ.α.) τους ενώνει και μας τα συστήνουν ξανά με νέο ήχο, σα να γράφτηκαν σήμερα. Ακούστε και τραγουδήστε κλασσικά τραγούδια όπως το Ήρθες Αργά, Πόσο λυπάμαι, Ας ερχόσουν για λίγο κ.α. σαν ποπ – ποκ κομμάτια του 2018.

Παίζουν οι μουσικοί

 

Βαγγέλης Μαρκαντώνης Μπάσο

Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα

Κώστας Μιχαλός Ηλ. Κιθάρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ