Συνεχίζει τον φρενηρη ρυθμό της η Κορινθος 06 “Θυμα” της αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου-ρεπορτάζ

62

Συνεχίζει τον φρενηρη ρυθμό της η Κορινθος 06 και πέτυχε την έβδομη σερί νίκη της στο πρωταθλημα αυξάνοντας την διαφορά από τους διωκτες της στους πέντε βαθμούς. “Θυμα” της αυτή τη φορά η αξιομαχη ομάδα του ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου την οποία νίκησε μόνο 2-0.

Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες των Βασίλη Φιλη και του Σάκη Τζανετου , πήραν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα και έδειξαν ποιος θα είναι το …αφεντικό.
 Μόλις στο 13′ ο Μάκης Μυριωτης άνοιξε το σκορ 1-0, ενώ στο 37′ ο Κοτοβ έγραψε το τελικό 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησε περισσότερο τους θεατές του αγώνα αφού οι νικητές και πρωτοπόροι έβαλαν την μπάλα κάτω έκαναν πολλούς περιτεχνους συνδυασμούς αλλά τα χαλουσαν στη τελική προσπάθεια είτε από ατυχία -ανικανοτητα, είτε από την πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ των ηττηθεντων Σπυρου Κοντη.
 Φάνηκε καθαρά η απουσία των Φιλη -Τζανετου που δίνουν ποιότητα σε υπερθετικο βαθμό.
Από την αλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι πολλές φορές επιστρατευσαν και το σκληρό παιγνιδι προκειμένου να μη δεχθούν πολλά γκολ,με αποκορύφωμα το 75′ λεπτό όπου ο Διαιτητής Ρουτσι διαχειριστηκε κατάλληλα τις κοκορομαχιες των παικτών μοιραζοντας σωστά τις κίτρινες κάρτες και οι πάντες …ηρεμησαν
 Σημειώνουμε ότι αποβληθηκαν στο λεπτό αυτό ο προπονητής του Αι Γιώργη Γιάννης Χοντια και ο βοηθός του Τάσου Περρα, Χρήστος Παπαιωαννου για διαμαρτυρία.
 Έτσι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο έληξε το παιγνιδι με την δίκαιη επικράτηση της Κορινθου 06 με 2-0, κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως μας έδειξε ότι είναι ο Άγιος Γεώργιος. Να προσθέσουμε ακόμα ότι στο παιγνίδι αυτό εξετισε την ποινή του των 15 αγωνιστικών ο Πέτρος Δημητριαδης και ο Περρας θα έχει μια επί πλέον αξιόπιστη λύση για την συνέχεια του πρωταθληματος.
 Να προσθέσουμε ακόμα ότι η Κορινθος 06 έχει ένα αξιοζηλευτο ρεκορ αφού έχει να χάσει αγώνα από την σεζόν 2016 -2017 όταν ηττήθηκε την 25η αγωνιστική εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Κορινθος με 3-2.
Αηττητη λοιπόν από τότε σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι σήμερα και συνεχίζει. Μοναδική επίσημη ήττα το 0-2 για το κύπελλο Ελλάδος από την Παναχαικη τον περασμένο Σεπτέμβρη. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Ρουτσι με βοηθούς Μπουρτζοβιτη -Γκοτση.
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ (66′ Βρενοζι ), Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας (80′ Ευστρατιαδης ), Χατζησοφρωνιου, Βασιλαρης, Τσατσοπουλος, Μυργιωτης (76’Καμπιωτης ), Γκουριωτης, Καπλατζης.
 ΠΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Κοντης, Στρουμπας, Τοσκα, Βελεντζας, Δόσης, Καλυβας, Κακαβελακης (54′ Σίνα ), Βαραβερης (64′ Μπεκος ), Σοφός, Αραπογλου, Γκαρμιρης (81’Ζερβακος ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ