Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας…με ντέρμπι τίτλου

74

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας συνεχίζεται αύριο Σάββατο ( 16:30) με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής ημέρας. Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Κόρινθο 06 και τον Α.Ο. Λουτρακίου, στο ΔΑΚ Κορίνθου.

Και οι δύο ομάδες αναμένονται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησαν τους αγώνες τους με το «δεξί» και μάλιστα με «διπλά».

Στο Δερβένι ο Αστέρας, στο «Κώστας Βυζάς» θα επιδιώξει τη πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στον Παννεμεατικό. Η ομάδα του Δερβενίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπορεί να έχασε εκτός έδρας από τον Άγιο Γεώργιο όμωςκέρδισε τις εντυπώσεις. Νικηφόρα άνοιξε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Παννεμεατικός.

Ο Πανκαμαριακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στο πρωτάθλημα με την εκτός νίκη στα Αθίκια, τώρα σκοπεύει να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του καθώς υποδέχεται στο Ξυλόκαστρο τον ΠΑΣ Κλένια.

Στα Αθίκια, κόντρα στον Τενεάτη, αγωνίζεται ο Πέλοπας Κιάτου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, όπως ο ΑΟ Ζευγολατιού απέναντι στον Άγιο Γεώργιο.

Το πρώτο τους τρίποντο επίσης αναζητούν Σαρωνικός Γαλατακίου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου.

Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος έχει στόχο την νίκη απέναντι στη Ελλάδα Βέλου που έκανε το περασμένο Σάββατο εκκίνηση με το «αριστερό» στο πρωτάθλημα.

Τέλος η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους.

2η Αγωνιστική

Τενεάτης Αθικίων – Πέλοπας Κιάτου

ΑΟ Zευγολατιού – Αγ. Γεώργιος

Αστέρας Δερβενίου – Παννεμεατικός

Πανκαμαριακός – ΠΑΣ Κλένια

Σαρωνικός Γαλατακίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Α.Σ. Κόρινθος 2006 – ΑΟ Λουτράκι

Θύελλα Πετρίου – Αγ. Θεόδωροι

Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Ελλάς Βέλου

Πηγή: korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ