Σύσκεψη Αυγενάκη με τους «γαλάζιους» δημάρχους – Δεν θα ανεχτούμε διασπαστικές συμπεριφορές

98

Στο περιθώριο του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο πραγματοποιείται από τις 3-5 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Caravel, έλαβε χώρα σύσκεψη των «γαλάζιων» στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Η σύσκεψη διενεργήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας και συσπείρωσης της παράταξης εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκεί βρέθηκαν δήμαρχοι από όλόκληρη την επικράτεια που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου και είχαν πάρει το «γαλάζιο» χρίσμα στις εκλογές του 2014 .

Το κύριο θέμα το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ήταν η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Πειραιώς στις διπλές κάλπες του Μαΐου, ενώ παράλληλα πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις προσεχείς εκλογές αλλά και τον τρόπο που θα διαχειριστεί η κεντρική διοίκηση τα εσωτερικά προβλήματα που θα προκύψουν.

Ο γραμματέας του κόμματος, μεταφέροντας όπως είπε την προσωπική επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ομοψυχία και καθολική στήριξη στις κεντρικές επιλογές των προσώπων και αναφορικά με τους «αντάρτες» επεσήμανε ότι σε όσους παρουσιάζουν διασπαστικές συμπεριφορές σε πρώτη φάση θα γίνει συζήτηση για να μην κατέλθουν ως υποψήφιοι, ωστόσο σχετικά με όσους εμμένουν στην απόφασή τους και δεν κάνουν πίσω, για χάρη της ενότητας της παράταξης δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και διαγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ