Τατούλης “αποδείξαμε ότι δύο διαφορετικοί πολιτικοί κόσμοι μπορούν να συνεννοηθούν” αγάπες δίχως πείσματα…φωτό

92

 «Το μήνυμα που στέλνεται σήμερα από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο, είναι ότι οι δύο διαφορετικοί κόσμοι μπορούν να βρουν ένα διαφορετικό επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος και σύσσωμης σχεδόν της Κυβέρνησης, στην ομιλία του κατά την ολοκλήρωση του 10ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συνάντηση της Κυβέρνησης με την Περιφέρεια. «Για τη συνάντηση δύο σημαντικών θεσμών, του θεσμού της Εκτελεστικής εξουσίας της Κυβέρνησης της χώρας και ενός αυτοδιοικητικού θεσμού της περιφερειακής αρχής, ενός θεσμού που δεν μπορεί να είναι παγαπόντης και δεν μπορεί να λέει και να δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει μαγικές ικανότητες».

«Είναι πάρα πολύ κρίσιμο κύριε Πρωθυπουργέ να αποκαταστήσουμε σε αυτή τη χώρα τον αμοιβαίο θεσμικό σεβασμό, για να μπορέσουμε πλέον να μιλάμε σε αυτή τη χώρα ότι μπορούμε να βρούμε άλλους δρόμους σε αυτό που πρέπει να χαράξουμε ως πορεία»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της ομιλίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://youtu.be/OYql4mxvhzg

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ