Τατούλης εναντίον Μητσοτάκη, Σαμαρά,Νίκα, Δέδε και… ΣΥΡΙΖΑ

74

Επίθεση κατά του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτσάκη και των υποψηφίων περιφερειαρχών Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και Γιώργου Δέδε εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Καλαμάτα.

Βολές από τον κ Τατούλη δέχθηκαν επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και…. η “Καθημερινή”. Παράλληλα ο κ. Τατούλης μίλησε για μια ακόμα φορά για την… κοσμογονία έργων που γίνεται στην Πελοπόννησο παρουσιάζοντας την περιφερειακή αρχή ως πρωτοπόρα και μοναδική αν όχι σε όλη την Ευρώπη, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι θέλει υποτακτικούς γύρω του και έτσι έκοψε και τις τελευταίες γέφυρες που τον συνδέουν με τη Νέα Δημοκρατία αφού όπως φαίνεται έχει βεβαιωθεί ότι η κόρη του Ευη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας.

Μιλώντας για τον κ. Νίκα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υιοθέτησε τις καταγγελίες της εφημερίδας “Documento” αναφορικά με τις σχέσεις του δημάρχου Καλαμάτας με εργολάβο σκουπιδιών που διώκεται ποινικά. Ο κ. Τατούλης απαντώντας σε άλλη ερώτηση, για τη διαχείριση των σκουπιδιών στη Μαραθόλακκα, μίλησε για “μείζον θέμα με μαύρες σελίδες” αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα κυριαρχήσουν οι καταγγελίες για τη διαχείριση των σκουπιδιών.
Από τα βέλη του Κ. Τατούλη δεν ξέφυγε ούτε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες που κατηγορήθηκε επειδή παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο για να γίνει γραμματέας Υποδομών και γιατί εξετάζει το ενδεχόμενο κατασκευής του Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη με επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του “Μορέα”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τατούλης άφησε υπονοούμενα και κατά της εφημερίδας “Καθημερινή” επειδή δημοσίευσε κριτικό ρεπορτάζ για τα ταμιευτήρια Sparkassen. Προφανώς ο κ. Τατούλης δεν είχε αντιληφθεί ότι το ρεπορτάζ ήταν αναδημοσίευση από το Bloomberg και ότι αποκλείεται το γερμανικό πρακτορείο να ρισκάρει το κύρος τους προκειμένου να πλήξει τα ταμιευτήρια που θέλει να ανοίξει ο περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο.

eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ