Τελικά ο κ.Τζαναβάρας παραμένει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων…ο κ.Σταυρέλης τι λέει

113

Τελικά ο Δ. Τζαναβάρας εξακολουθεί να παραμένει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων, ακόμα και μετά την ΣΟΒΑΡΗ καταδικαστική απόφαση σε βάρος του από το τριμελές εφετείο Ναυπλίου! Αυτό μας ανέφερε ο αρχηγός του συνδυασμού Ν. Σταυρέλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του στα μέσα της περασμένης εβδομάδας !!!

Σε γενικές γραμμές ο Ν. Σταυρέλης μας ανέφερε ότι δεν ισχύει η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για τον Δ. Τζαναβάρα.

Από την άλλη όμως ο Ν. Σταυρέλης επιβεβαίωσε αυτά που ανέφερε ο Χ. Κασίμης σε ότι αφορά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Δ. Τζαναβάρα (1 έτος συν 8 μήνες)!!!

Ο Ν. Σταυρέλης έδειξε να περιμένει και τις τελικές αποφάσεις της δικαστικής αυτής περιπέτειας του Δ. Τζαναβάρα!!!

Απορούμε όμως στο εξής σε ότι αφορά τον Ν. Σταυρέλη!

Όταν υπάρχει μία τόσο σοβαρή καταδικαστική απόφαση για τον Δ. Τζαναβάρα, η οποία παρέμεινε ως είχε και στο εφετείο, …τι άλλο περιμένει να δει;

Ακόμα και στον Άρειο Πάγο να πάει η υπόθεση αναρωτιόμαστε ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ μπορούν να αλλάξουν οι έως τώρα αποφάσεις από τα δικαστήρια για τον Δ. Τζαναβάρα;

Η ένστασή μας είναι η εξής: Θα περιμέναμε από τον Ν. Σταυρέλη να απομάκρυνε από την θέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου τον Δ. Τζαναβάρα μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική περιπέτεια του δεύτερου!

Δηλαδή τώρα ο Δ. Τζαναβάρας έχοντας σε βάρος του απόφαση από το εφετείο (1 έτος συν 8 μήνες) για πολύ σοβαρά ζητήματα θα βγει στους Κορίνθιους και θα ζητήσει την ψήφο τους; Και τι θα τους πει; …Ότι έγινε λάθος, …τα δικαστήρια δεν αποφάσισαν σωστά, …ότι περιμένει την αθώωση του παρακάτω, …ή μήπως κάτι άλλο; Πραγματικά αναρωτιόμαστε με μία τόσο σοβαρή καταδικαστική απόφαση (από το εφετείο) σε βάρος του πως μπορεί να είναι ακόμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Πραγματικά απορούμε πως ο Ν. Σταυρέλης δεν απέσυρε άμεσα αυτή την υποψηφιότητα!!! Ίσως άλλος στη θέση του του Ν. Σταυρέλη να απέσυρε ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα του Δ. Τζαναβάρα γιατί μέχρι τώρα έχει βαριά καταδικαστική απόφαση σε βάρος του (και μάλιστα από το εφετείο) …και όταν με το καλό ξεμπέρδευε ΕΠΙΤΥΧΩΣ με τις δικαστικές του περιπέτειες ο Τζαναβάρας …να τα ξαναπούνε!

Αυτό δεν το είδαμε από τον Ν. Σταυρέλη και μας προβληματίζει ιδιαίτερα η στάση του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα! Οι εκλογές πολλές φορές κρίνονται στην λεπτομέρεια.

πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ