Την «έπεσε» πρωί-πρωί σε γυναίκες στην Κόρινθο με σκοπό να τις κλέψει…αλλά

62

Την Τετάρτη και πρώτες πρωινές ώρες στην Κόρινθο, σύμφωνα με πληροφορίες  22χρονος Πακιστανός που μένει στην Κόρινθο, με τη χρήση σωματικής βίας, αφού ακινητοποίησε 49χρονη γυναίκα, αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, ο 22χρονος «ξαναχτυπά» πάλι με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 22χρονη γυναίκα, το κινητό της τηλέφωνο, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει το κινητό και μιας ανήλικης, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ