Τιμολέων Πιέτρης: Στόχος μας η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Κορίνθου μέσω του Λιμένα της

112

Την Τετάρτη 16/5 πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Κορίνθου ο τερματισμός του Owner’s Cup 2018 Regatta “Odyssey” που αναχώρησε από το Μεγανήσι για μια συναρπαστική εβδομάδα ιστιοπλοΐας με την τελετή λήξης και τις απονομές να γίνονται στην περιοχή μας.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Κόρινθος 2014-2019” Τιμολέων Πιέτρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθειά που κατέβαλε προκειμένου να συμπεριληφθεί η Κόρινθος στον ιστιοπλοϊκό χάρτη και να αναλάβει την τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Στόχος του είναι η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχή μας να γίνει με επίκεντρο το λιμάνι και την μαρίνα, γι’ αυτό πρέπει να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια αναβάθμισης των υποδομών μας, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος που θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

Ο κος Πιέτρης ευχαρίστησε τον διοργανωτή του event κο Ανδριώτη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη, τον Λιμενάρχη με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την συνεργασία και τους υπόλοιπους συντελεστές που είχαν καταλυτική συμβολή στην διαμονή και ξενάγηση των φιλοξενούμενων πληρωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ