ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ…! ΗΡΑΚΛΗΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 (1-1 κ.α. ) 1-2 (παράταση )-ρεπορτάζ

103

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ 2-1 ΣΤΗ  ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΚΑΙ  ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΕΠΣΚ.

Από εδώ και πέρα λοιπόν το ερώτημα είναι ποιος θα σταματήσει την αρμαδα του Τάσου Περρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από το γήπεδο του Ξυλοκαστρου,όπου  νίκησε στην παράταση μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθληματος τον Ηρακλή, αποδεικνυοντας για μια ακόμα φορά ότι η Κορινθος 06 είναι ομάδα ανωτερης κατηγορίας.

Για να φτάσει όμως στην νίκη – πρόκριση δυσκολευτηκε πάρα πολύ από τη  καλή ομάδα των γηπεδούχων, που έχουν αναγεννηθει με τον Αλέκο Αλεξανδρη. Στο Α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν λιγο καλύτεροι αλλά το γκολ ήρθε από τους φιλοξενουμενους με το φάουλ του Τζανετου στο 15′ και αφού η μπάλα βρήκε και αμυντικό των γηπεδούχων.

Η απάντηση για τους πράσινους ήρθε στο 28′ όταν ο Καφανταρης μετά την σέντρα του Μαστρογιαννοπουλου εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του επανεμφανισθεντος Καλογερη για το 1-1.Παραλίγο να πάρει το προβάδισμα ο Ηρακλής όταν στο 39′ ο Πιλιαφας σεντραρε και ο Καφανταρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καλογερη.

Οι δύο ομάδες με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια και με την έναρξη της επαναληψης το παιγνιδι πήρε άγρια ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαινει με ταχύτητα στις δύο περιοχές, το σκληρό και δυνατό παιγνιδι κυριαρχουσε στο γήπεδο και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να γίνει αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο η κλασική και μεγάλη ευκαιρία.

Το τελικό 1-1 της κανονικής διάρκειας οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία της παρατασης όπου οι Κορινθιοι εκμεταλευομενοι και την έξοδο λόγω κούρασης, του Αντρέα Πιλιαφα, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 110′ ο  …συνήθης ύποπτος Μάκης Μυριωτης πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του, χαρίζοντας της την μεγάλη πρόκριση.

Συμπερασματικα δίκαιη πρόκριση για την πρωτοπόρο του πρωταθληματος, αν και οι πολυ καλοί γηπεδούχοι θα μπορούσαν να στείλουν την ομάδα τους στα πεναλντι, αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία με τη κεφαλιά του Μπασα να περνάει συριζα από τη συμβολή των δοκων του Καλογερη στις καθυστερήσεις .

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο  Ψυχογιος που δεν απέφυγε τα λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων. Καλοί οι βοηθοί του. ΗΡΑΚΛΗΣ :Κουρουμαλης, Μαστρογιαννοπουλος, Μιχαλοπουλος, Κουλακης, Σκουρας, Ματθαιοπουλος, Καφανταρης, Διαμαντοπουλος, Αθανασουλης, Πιλιαφας, Γκινι. ΕΠΑΙΞΑΝ και οι : Καραγιάννης, Μανωλης, Μπασα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καλογερης, Τριμπονιας  (54′ λτ Βρενοζι ), Μαυρελης, Φιλης, Μαγγινας, Τσατσοπουλος, Βασιλαρης, Καπλατζης, Μυριωτης, Καμπιωτης, Τζανετος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Δημητριάδης, Γκουριωτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ