Τι έλεγε το πολιτικό σκουπίδι Γ. Ψαριανός πριν ντυθεί την στολή του “Μακεδονομάχου” (Βίντεο)

164
Χτες είχαμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε  “Γ. Ψαριανός, ο κατσικοπόδαρος. Πιο γκαντέμης κι από το Μητσοτάκη“.

Αυτός, λοιπόν ο πολιτικός γυρολόγος, ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, είναι φανερό ότι έχει γλυκαθεί τρελά από την παχυλή βουλευτική αργομισθία που λαμβάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεχίσει τώρα που το “Ποτάμι” ξεράθηκε.

Ετσι λοιπόν χρησιμοποιώντας μια αλήτικη, ξεφτοκουτσαβάκικη γλώσσα, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα κείμενο -το υπογράφει μαζί με τον Γιώργο Αμυρά– προαναγγέλλοντας την αποχώρησή τους από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, προσδοκώντας προφανώς ότι θα βρουν πολιτική στέγη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα εξακολουθήσουν να έχουν τα βουλευτικά τους προνόμια.

Σύμφωνα με τους ίδιους “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται”, διαφωνώντας κύρια για την στάση που κρατάει σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σ’ αυτή την εξέλιξη δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να παραθέσουμε ένα βιντεάκι για να θυμηθούμε πόσο αγύρτης και υποκριτής είναι αυτός ο πολιτικός γυρολόγος. Τον ακούμε λοιπόν να μας λέει ότι κάθε χώρα έχει δικαίωμα να επιλέγει όποιο όνομα θέλει και να προσθέτει: Το όνομα    “Μακεδονία των Σκοπίων εμένα δεν θα με ενοχλούσε. Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, δεν θα με ενοχλούσε. Εντάξει η Μακεδονία είναι ελληνική.Αλλά είναι και Σκοπιανή είναι και Βουλγαρική Μακεδονία. Είναι 25%, 25% και 50% τα ποσοστά. Δεν είναι μόνο ελληνική η Μακεδονία”. 

Σήμερα όλα τα παραπάνω, αυτός ο πολιτικός απατεώνας τα ξέχασε και ντύθηκε στην στολή του “Μακεδονομάχου”, ευελπιστώντας ότι θα δώσει τα διαπιστευτήρια του στον Κούλη για να τον εντάξει στους εκλογικούς συνδυασμούς της Ν.Δ.

Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο δηλαδή παρά ένα εξευτελισμένο ανθρωπάκι.

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ