Τι απάντησε ο δήμος για τα κλαριά και τα σκουπίδια που ξεφόρτωσαν στη Πυρόπληκτη Κινέτα

93

 

Απίστευτη και όμως αληθινό. Μια σοβαρή καταγγελία πριν από λίγες ώρες έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Πυρόπληκτης και πολυπαθούς περιοχής της Κινέτας. Οι συνάνθρωποι μας που ακόμα μαζεύουν τις  στάχτες από τα καμένα τους σπίτια αντίκρυσαν φορτηγά να αδειάζουν μέσα σε χωράφι ξερόκλαδα και σκουπίδια.

Έπειτα από το μεγάλο σάλο που προκλήθηκε τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στη Περιοχή της Κινέτας, με τα φορτηγά να ξεφορτώνουν κλαριά σε χωράφι στην πυρόπληκτη περιοχή,  επικοινώνησε  η ιστοσελίδα atnewsgr. με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Μεγαρέων κύριο Φυλακτό. Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία αλλά και τις ειλικρινείς προσπάθειες του για τον καθαρισμό της περιοχής από τα φερτά υλικά σε καμιά περίπτωση δε πιστέψαμε πως έτσι απλά κάποιοι άφησαν τα κλαδιά. Ο κύριος Φυλακτός μιλώντας στο Atnews δήλωσε τα εξής :

 

“Καλησπέρα δεν υπάρχουν σκουπίδια, κλαριά είναι τις Κινετας τα οποία κάνουμε προσωρινή εναπόθεση. Πρόκειται να φέρουμε λειοτεμαχιστη να τα κόψουμε και κατόπιν μεταφορά στην ΕΜΑΚ στην ΦΥΛΗ !!! “

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

atnewsgr.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ