Τι κρύβεται πίσω από την πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη Παπαχριστόπουλου στον Τσίπρα (vid)

78

Σε τροχιά «εξόδου» από τους ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ίδιος επιβεβαίωσε συνάντηση που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ραντεβού στο πρωθυπουργικό γραφείο, πάντως, αν και «φουντώνει» τη σεναριολογία για ενδεχόμενη μεταπήδηση του βουλευτή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έπρεπε, κανονικά, να εκπλήσσει κανέναν.

Και τούτο, διότι ο ίδιος ο κ. Παπαχριστόπουλος, σε δηλώσεις του προς το Newsbomb.gr στις 28/12/2018 είχε δηλώσει πως θεωρείται εδώ καιρό «μαύρο πρόβατο» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την επίσκεψη, είπε πως είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και πως έγινε, για να ευχηθεί «καλή χρονιά» στον πρωθυπουργό.

Κατά πολλούς αυτή η συνάντηση ήταν η αφορμή για τη νέα «έκρηξη» του Πάνου Καμμένου μέσω των social media, μιας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «ψυχανεμίζεται» συνεργασία Παπαχριστόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ κατά τις επερχόμενες εκλογές.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι Τσίπρας – Καμμένος είχαν καταλήξει παλαιότερα σε συμφωνία, να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη των ΑΝ.ΕΛ.

Κι όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης: «Αρχίζει το ματς»…

newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ