Τι ξέχασε να πει στην συνέντευξη του ο πραγματικός αρχηγός της Ν.Δ., Βαγγέλης

83
Πάνε γυρεύοντας οι γαλάζιοι μαφιόζοι να χάσουν ξανά από τους πορτοκαλί. Πραγματικά φιρί – φιρί το πάει η Νέα Δικτατορία να χάσει τη μπουκιά από το στόμα. Πάνω που έπιανε την κουτάλα, της γλιστρά από τα χέρια.
Οι Ρεφορμιστές του Σύριζα έδωσαν σκληρό αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να κάνουν πρωθυπουργό το γιοτου Αποστάτη. Τώρα όμως βλέπουν τους κόπους τους να κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι.

Ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν τραβάει.
Έδωσε συνέντευξη και είπε πως είχε ψηφίσει Ποτάμι και Δούρου. Την ίδια ώρα που σπιτώνει τους νεοδημοκράτες.

Τα λένε αυτά Βαγγέλη μου; Διότι πέρα από το ότι δεν σε πιστεύει κανείς, ξέρουμε όλοι τη φιλία σου με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, μπορεί να πει πως πήγες στη ΝΔ, γιατί η κυβέρνηση ΔΕΝ σου έκανε τα χατίρια, πράγμα που, αν το σκεφτείς, δεν είναι και τόσο καλό για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Τι χατίρια; Μήπως έχει σχέση με τίποτε βαπόρια από ξένες χώρες φορτωμένα με πράγματα για τα αλάνια ώστε να μην μείνουνε χαρμάνια; Μήπως με τίποτε παράγκες σε κάνα γήπεδο; Μήπως με κάποιους ξυλοδαρμούς κι απειλές προς διαιτητές;
Μήπως με όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα; Τίποτε δουλειές που ζαχαρώνεις ίσως;
Ακούγονται πολλά Βαγγέλη, κι η στάση σου μάλλον τα επιβεβαιώνει, παρά τα διαψεύδει.

Διότι δίκιο έχουν όσοι λένε πως το να πάει κάποιος σε κότερο καπιταλιστή κάτι δείχνει, όμως το να υποστηρίζει ένας εφοπλιστής τόσο πολύ ένα κόμμα, δείχνει ακόμα περισσότερα. Αυτό (προς πληροφόρηση σου) διώχνει ψήφους, δεν φέρνει. Κατά τα άλλα ίδιοι είναι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως ο Σύριζα θέλει δικά του τα ΜΜΕ. Δεν ομολόγησε όμως έμμεσα, στην συνέντευξη του ο Μαρινάκης, ότι τα δικά του ΜΜΕ, στηρίζουν με κάθε τρόπο την Ν.Δ;

Φυσικά ο Τσίπρας είπε ψέματα. Όμως δεν είναι ο μόνος και το ξέρουμε. Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί τα ψεύδη του πρωθυπουργού, αλλά και τα ψέματα του Αλέξη δεν δικαιολογούν τα δικά σας.

Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού ίσως στεναχωρηθούν μ’ αυτά. Τους λέω ένα όνομα: Κοσκωτάς. Όσο κι αν λίγοι επιμένουν πως ο πρώην Πρόεδρος του “Θρύλου” βοήθησε με κάποιες μεταγραφές, λεφτά (άλλων) κοκ, τους λέω πως πήγε να κάψει τον Ολυμπιακό.

Πως όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες καπηλεύονται την Ιστορία και τους Αγώνες τωνομάδων. Εντός και εκτός γηπέδων. Γιατί όλοι αυτοί δεν έχουν ομάδα, δεν έχουν κόμμα, δεν πιστεύουν σε θρησκεία άλλη από το προσωπικό τους συμφέρον και το χρήμα.

Ο Μαρινάκης λοιπόν έκαψε άθελά του τη ΝΔ μ’ αυτή την κίνηση. Βέβαια καταλαβαίνω πως ήταν αναγκασμένος να παρέμβει ο ίδιος, καθόσον ο Κούλης τα έκανε ρόιδο. Από τη μια η λύσσα του για να μην πάρουν τη 13η σύνταξη οι συνταξιούχοι, από την άλλη οι απόψεις του για δουλειά ασφάλιση και υγεία, πήγε να το κλείσει το μαγαζί. Ίσως και να το έκλεισε, θα φανεί.
Η ανθρωποφαγία του δεν κρύβεται είναι δε αποκρουστική για τους άλλους.

Κάτι που δεν ρώτησε ο δημοσιογράφος το Μαρινάκη είναι το πρόγραμμα του ως υποψηφίου Πρωθυπουργού. Αν το αφήσει στο Μητσοτάκη ξέρουμε τι γίνει: Θα έχουμε καθημερινές ανθρωποθυσίες συνταξιούχωνεργαζομένων κι ανέργων.

Ο Μαρινάκης όμως ως ουσιαστικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να πάρει θέση. Είναι πολιτικό πρόσωπο. Είναι υπέρ των περικοπών, των απολύσεων; Ας απαντήσει. Για να ξέρουν και στη Θύρα 7 τι τους περιμένει μόλις βγουν από το γήπεδο.
Έξω θα φάμε όλοι μας πολλά γκολάκια, αν βέβαια δεν προσέξουμε.

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ