Τι συμβαίνειμε τα ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή της Διώρυγας Κορίνθου;

99

Στο «δρόμο πέταξε» από την οικεία τον τέως λιμενάρχη Ισθμίας ανθυποπλοίαρχο Διονύση Κλάδη, ενώ κατέβασε τον διακόπτη κι έκλεισε την στρόφιγγα του οικείου λιμεναρχείου -ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή της Διώρυγας Κορίνθου- η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου (ΑΕΔΙΚ).

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση, που έλαβε το κεντροαριστερό διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔΙΚ, καθ’ ότι η κείμενη νομοθεσία προβλέπει από συστάσεως Διώρυγας Κορίνθου, την δωρεάν φιλοξενία και ………

κάλυψη των δαπανών στα ως άνω δύο ακίνητα, στα οποία γίνεται χρήση από υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου.

Ποιός όμως είναι ο λόγος που το Δ.Σ. οδηγήθηκε σ’ αυτήν την απόφαση; Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του loutraki-press, η απόφαση αυτή ελήφθη από το Δ.Σ., όταν το λιμεναρχείο άρχισε για κάποιους λόγους και άνωθεν εντολές να εφαρμόζει αυστηρά και άκρως τυπικά την κείμενη νομοθεσία και διατάξεις της, γεγονός που δυσαρέστησε το σώμα και ειδικότερα τα κορυφαία διορισμένα στελέχη, που απολαμβάνουν της πλήρους κάλυψης του υπουργείου Οικονομικών.

Επ’ εσχάτοις ακούγεται ευρέως, ωστόσο μεταφέρεται με επιφύλαξη, ότι την οικία που στέρησαν από τον εκάστοτε λιμενάρχη, την επισκευάζουν και την μετατρέπουν σε πολυτελή εξοχική βίλα με πανάκριβα δομικά υλικά και εξοπλισμό, ενώ έχει παραγγελθεί ακόμα και jacuzzi, προκειμένου να χρησιμοποιείται από μέλος του Δ.Σ.!

Το δυστύχημα είναι ότι όλα τα προαναφερόμενα είναι σε γνώση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αλλά για λόγους που οι ίδιοι μόνον γνωρίζουν, τηρούν σιγήν ιχθύος!

Τελικά, τί είναι αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΔΙΚ και πότε από την κυβέρνηση θα εκδηλωθεί αντίδραση, με όλα όσα έχουν συμβεί κι έχει επέμβει η Δικαιοσύνη;

(300118) Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ