Τι ψηφίζω στις 26 Μαΐου;

93

 

 

Η ώρα της κάλπης είναι η πλέον σημαντική που θα μας ακολουθεί και θα διαμορφώσει τις ζωές μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η επιλογή μας αυτή θα επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής μας. Θα αφήναμε ποτέ στην τύχη την επιλογή του σπιτιού ή του αυτοκινήτου μας; Γιατί να επιλέξουμε ελαφρά τη καρδία τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν μάλιστα ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου με την απλή αναλογική αναβαθμίζεται;

Ας ψηφίσουμε επιτέλους ανθρώπους που έχουν συναίσθηση της ευθύνης που συνοδεύει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έχουν παρεβρεθεί ούτε στις μισές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που «επιλέγουν θέματα», τα οποία όταν συζητηθούν αποχωρούν από τις συνεδριάσεις. Αυτή την εικόνα θέλουμε για το Δημοτικό μας Συμβούλιο; Για να μπαίνει ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη σημαίνει ότι έστω και για έναν κάτοικο είναι σημαντικό. Οφείλουν όλοι να δείχνουν τον ίδιο σεβασμό απέναντι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ας ψηφίσουμε επιτέλους ανθρώπους που έχουν άποψη και την εκφράζουν. Για πόσο καιρό ακόμη θα έχουμε Δημοτικούς Συμβούλους που δεν ακούγεται η φωνή τους εντός των Συμβουλίων και δεν έχουν εκφράσει ούτε μία φορά ανοικτά την άποψή τους για θέματα του Δήμου;

Ας ψηφίσουμε επιτέλους ανθρώπους που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον των συνδημοτών μας και όχι το προσωπικό συμφέρον. Η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι σε καμία περίπτωση κληρονομημένη. Ο Δημοτικός Σύμβουλος χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια των συνδημοτών του και πριν, αλλά κυρίως ΜΕΤΑ τις εκλογές. Τότε που οφείλει να συνεχίσει να τους επισκέπτεται και να ακούει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Να τους ρωτάει για ενδεχόμενες λύσεις και να μεταφέρει τις σκέψεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτός είναι ο ρόλος του. Να υπηρετήσει τους συνδημότες του που τον εμπιστεύτηκαν και να αγωνιστεί για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όλων των κορίνθιων.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε αυτούς που κρίνουμε πως θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το 2023. Ψηφίζουμε ανθρώπους με γνώσεις, δίψα για προσφορά, σαφή και διατυπωμένη άποψη και ανθρώπους που ξέρουμε ότι και μετά τις εκλογές θα είναι εκεί να μας ακούσουν και να μας στηρίξουν.

Για όλους αυτούς του λόγους καταθέτω τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δυνάμεις μου στην κρίση των συμπολιτών μου και ζητώ την ψήφο τους προκειμένου να τους εκπροσωπήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, υποσχόμενος πως θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

 

Κωνσταντίνος Δουβής

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το Συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Πνευματικού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ