Το γοητευτικό χωριό της Μάνης με την άγρια ομορφιά-φωτό

251

Η παράξενα γοητευτική Λακωνική Μάνη με την «αυστηρότητα» και την άγρια ομορφιά που την χαρακτηρίζει κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους ταξιδιώτες, που την επιλέγουν για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα σκηνικό βγαλμένο λες από παραμύθι.

Ένας μοναδικής ομορφιάς προορισμός στη Λακωνία, λοιπόν, το Λιμένι αφήνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη εντυπωσιασμένο.

Εκεί που η τραχιά λακωνική γη συναντά το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού με την πέτρα να κυριαρχεί παντού δημιουργούν εικόνες που αποτυπώνονται για πάντα στη μνήμη.

Ο παραδοσιακός οικισμός των Μαυρομιχαλαίων, συναντάται περίπου πέντε χιλιόμετρα από την Αρεόπολη και 27 χλμ. από το Γύθειο, ενώ αποτελεί ιδανικό προορισμό για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Αυτό που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις στο Λιμένι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα ονειρικά νερά της θάλασσας σε μια διαυγή γαλαζοπράσινη απόχρωση που κοιτάζοντας τα κανείς αναρωτιέται αν όντως είναι αληθινά!

Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τη συνεχή εναλλαγή χρωμάτων και η αυστηρότητα που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη Λακωνική Μάνη, στα σημεία που σίγουρα θα σας μαγέψουν.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ