Το είδαμε κι αυτό! 10χρονο αγόρι παντρεύτηκε την… 8χρονη αγαπημένη του! (φωτο βίντεο)

80

Ένας γάμος που προφανώς προκαλεί οργή στο διαδίκτυο…

Ο λόγος για ένα 8χρονο κορίτσι που παντρεύτηκε ένα 10χρονο αγόρι,κάνοντας μάλιστα, και μια λαμπερή γαμήλια τελετή.

Ο γάμος έγινε στην πόλη Craiova της Ρουμανίας, στο οποίο και τραγούδησε ο καλλιτέχνης Alex de la Caracal σε μία αίθουσα γεμάτη καλεσμένους.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως το νεαρό κορίτσι περιβάλλεται από πολύ κόσμο καθώς ολοκληρώνει το βάψιμο της μέσα στο απαστράπτον ροζ νυφικό της. Τα χέρια της είναι γεμάτα δαχτυλίδια, ενώ οι καλεσμένοι την έβγαζαν φωτογραφίες…

 

Ο 10χρονος,φαίνεται πως το απολαμβάνει,χορεύοντας, ενώ σε ένα σημείο λέει “Άσε τα παιχνίδια, σήμερα παντρεύεσαι τη νύφη σου!”

Στη συνέχεια, το νεαρό κορίτσι στάθηκε σε ένα σκαμνί στο κέντρο της αίθουσας για να δείξει στον κόσμο το νυφικό του.

 

Ως γνωστόν, οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων στη Ρουμανία είναι παράνομοι, με τον αυτοαποκαλούμενο βασιλιά των Ρομά, Dorin Cioaba, να ανακοινώνει πριν από τέσσερα χρόνια ότι οι Τσιγγάνοι που παντρεύουν τα ανήλικα παιδιά τους θα πρέπει παραδίνονται στην αστυνομία, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο μετά τον γάμο.

Ένας καλεσμένος, ο Don Vochin, υποστήριξε ότι η εκδήλωση αυτή δεν ήταν στην πραγματικότητα γάμος, αλλά μια τελετουργία στην οποία τα δύο παιδιά συμφωνούν ότι θα παντρευτούν στο μέλλον ο ένας στον άλλο και πρόσθεσε ότι ο επίσημος γάμος θα γίνει όταν τα παιδιά μεγαλώσουν.

Το 2011, μια παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Galati της Ρουμανίας.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε ήταν ηλικίας οκτώ και επτά ετών και ο πρωτοφανής γάμος προσέλκυσε την προσοχή της αστυνομίας. Μετά από έρευνα, οι αρχές δήλωσαν ότι δεν μπορεί να ληφθεί μέριμνα επειδή ο «γάμος» δεν καταχωρήθηκε νόμιμα στο δημαρχείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ