Το ‘Κίνημα Αλλαγής’ καταδικάζει τις μηνύσεις Τατούλη… και αναγγέλει δικό του υποψήφιο στηΠελοπόννησο

88

Απάντηση στο δημοσίευμα με τίτλο «Τι λέει η κα Γεννηματά για τη…στάση Χειβιδόπουλου;»

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένας νέος πολιτικός φορέας που έχει διαμορφώσει και καταθέσει στον ελληνικό λαό τη δική του πολιτική πρόταση για την αυτοδιοίκηση. Αυτή την πολιτική πρόταση θα στηρίξει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής δίνει τη μάχη για διαφάνεια παντού και δε συμφωνεί με μηνύσεις και αγωγές ενάντια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έρχεται να φέρει το καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου και να συγκρουστεί με λογικές χειραγώγησης».

Τάσος Αποστολόπουλος
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής
Υπεύθυνος για τη Μεσσηνία

 

το δημοσίευμα

Σε ένα θέμα που έχει συνταράξει την Πελοπόννησο και με πανελλαδικές διαστάσεις μάλιστα – όπως αυτό της υπόθεσης των «κοριών» μετά τις καταγγελίες στην Π.Ε. Μεσσηνίας από την ίδια την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη – βλέπει κανείς την εξέλιξη των πραγμάτων να αποκτά πολλές αποχρώσεις.

Η πρακτική Τατούλη να… αντιμετωπίσει τον σχολιασμό του θέματος από τα Μέσα Ενημέρωσης με μηνυτήριες αναφορές βρίσκει ακόλουθους και ταυτιζόμενους, στελέχη όπως ο Τάσος Χειβιδόπουλος. Μάλιστα, στη μήνυση απέναντι στον πρώτο τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου στην τηλεόραση BEST, ο κ. Χειβιδόπουλος εμφανίζεται ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Τατούλη.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Τι θέση παίρνει ο πολιτικός φορέας του κ. Χειβιδόπουλου; Άραγε με τέτοιες μεθόδους «εκβιασμού, χειραγώγησης» – όπως ανέφερε ο Ν. Γόντικας – των Μέσων Ενημέρωσης στον ελεύθερο σχολιασμό θέλει να δώσει το νέο… αέρα αλλαγής; Τι θέση παίρνει το ΚΙΝΑΛ για το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ