Το ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψηφίους σε Δήμους και Περιφέρεια Πελοποννήσου

69

To ΚΚΕ, ανακοινώνει τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους υποψήφιους δημάρχους στις πρωτεύουσες των νομών

Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση του Μαΐου 2019, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ανακοινώνει τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους υποψήφιους δημάρχους στις πρωτεύουσες των νομών.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2011.

Για το δήμο Καλαμάτας υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, μέλος του ΔΣ συλλόγου γονέων 4ου δημοτικού σχολείου, δημοτικός σύμβουλος.

Για το δήμο Σπάρτης υποψήφιος θα είναι ο Αλέκος Βουνάσης, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής ακτινολογικού εργαστηριού της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης, δημοτικός σύμβουλος.

Για το δήμο της Τρίπολης υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Γούργαρης, 70 ετών, συνταξιούχος εργαζόμενος της ΔΕΗ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2011

Για το δήμο Ναυπλιέων υποψήφιος θα είναι Κώστας Γκόνης, 64 ετών, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μέλος του ΔΣ του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Για το δήμο Κορινθίων υποψήφια θα είναι η Παρασκευή (Βιβή) Τζέκου, 38 ετών, μηχανικός Η/Υ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη η Τ.Ε Αργολίδας, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στις 6.30 μ.μ κάνει εκδήλωση με θέμα τις τοπικές εκλογές και παρουσιάζει τους υποψηφίους δημάρχους στο νομό.

Την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη η Τ.Ε Μεσσηνίας, στο παλιό δημαρχείο Καλαμάτας στις 12,00 σε συνέντευξη τύπου παρουσιάζει τους υποψηφίους δημάρχους για το νομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ