Το ΠΑΜΕ «Πάγωσε» πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πυρόπληκτων

76

«Πάγωσε» η διαδικασία πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μίας οικογένειας πυρόπληκτων στον Μαραθώνα.

Πρόκειται για διπλοκατοικία, στον Μαραθώνα, στο ισόγειο της οποίας βρισκόταν η επιχείρηση της οικογένειας. Το κτίριο υπέστη σοβαρές καταστροφές από φωτιά που ξέσπασε στην επιχείρηση, ενώ στην ίδια φωτιά πέθανε και ο πατέρας της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χαθούν τα εισοδήματά τους.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μέλη του ΠΑΜΕ, έξω από το συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, υποστηρίζοντας τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του, «στη φωτιά, ο πατέρας της οικογένειας έχασε τη ζωή του και στη συνέχεια “πνίγηκαν” στα χρέη. Πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν μια ρύθμιση αλλά η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 18 Σεπτεμβρίου».

Οι συγκεντρωμένοι, μαζί με τα μέλη της οικογένειας επιχείρησαν να εισβάλουν στο συμβολαιογραφείο, κάνοντας «ντου», όμως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους απώθησαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ