Καταγγελία αναγνώστη για το ΕΚΑΒ στην Κόρινθο

133

Καταγγελία αναγνώστη

Χθες το μεσημέρι   συγγενής ηλικιωμένης γυναίκας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο , πήρε τηλέφωνο στα γραφεία της Πρώτη news Κορινθίας για να κάνει την εξής δικαιολογημένη καταγγελία. 

Το δικαιολογημένη απορρέει από το γεγονός ότι ελέγξαμε τα λεγόμενα του συγγενικού προσώπου , αν ευσταθούν και διαπιστώσαμε πως δικαίως ο άνθρωπος ήταν εξοργισμένος.

Ποιο συγκεκριμένα το γεγονός έχει ως εξής:

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε εξιτήριο μετά από σοβαρό περιστατικό και η μεταφορά έπρεπε να γίνει με ασθενοφόρο .

 Ο γιος της ,  κατέβηκε στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ και ζήτησε να μεταφέρουν ένα χιλιόμετρο μόνο την γιαγιά ( τόσο μακριά βρισκόταν το σπίτι της) , εξηγώντας την αναγκαιότητα της μεταφοράς με φορείο.

Η απάντηση που έλαβε  ήταν , πως άμεσα θα την μεταφέρουν.

Κοιτάζει  απ ΄έξω από το νοσοκομείο και βλέπει τρία αυτοκίνητα της υπηρεσίας,   οπότε χαρούμενος σκέφτηκε, “εντάξει γρήγορα θα φύγουμε “. Μάλιστα είδε τους  οδηγούς να λιάζονται στα παγκάκια  και στα γρήγορα  ετοίμασε την γιαγιά  για την μεταφορά. 

Οι ώρες περνούσαν όμως και η γιαγιά στο περίμενε , κατέβηκε  λοιπόν να δει τι συμβαίνει και αυτό που είδε ήταν  τους οδηγούς να συνεχίζουν να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο.

Τότε μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης πήρε την Πρώτη news  Κορινθίας για να ζητήσει βοήθεια, εξηγώντας τι συμβαίνει .

Προκειμένου να κάνουμε διασταύρωση των λεγομένων του αγανακτισμένου ιού , και να είμαστε ακριβείς σε όσα  γράφουμε , ο δημοσιογράφος της  ιστοσελίδας μας Νίκος Νικολόπουλος,πήρε τηλέφωνο στο κέντρο του 166 ενημερώνοντας για το πρόβλημα , παίρνοντας διαβεβαίωση πως σε λίγα λεπτά θα μεταφερθεί η ασθενής.

Τα λεπτά όμως έγιναν ώρα και η γιαγιά εξακολουθούσε να είναι στο περίμενε.

 

Αγανακτισμένος τότε και ο δημοσιογράφος Νικολόπουλος, πήγε ο ίδιος στον χώρο του νοσοκομείου για να εξακριβώσει τι αληθινά συμβαίνει.

Όντως βρήκε τα αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και τους οδηγούς να λιάζονται , μη έχοντας τι άλλο να κάνουν.

Ξαναπήρε τηλέφωνο το 166 ζητώντας να μεταφερθεί η γιαγιά , κάνοντας κριτική για την καθυστέρηση,  αλλά  η εκνευρισμένη απάντηση του υπαλλήλου στο τηλέφωνο ήταν,” πως δεν υπάρχει ελεύθερο αυτοκίνητο, λόγο σοβαρού γεγονότος που υπήρχε στην περιοχή αυτή την ώρα και εκεί οφείλεται η καθυστέρηση , επιπλέον συμπλήρωσε και πολύ κακώς διαμαρτύρεστε”!!!

 Εμείς αντί σχολίου  θα αναρτήσουμε το άρθρο 103 παρ. 1 Συντάγματος:

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του κράτους και υπηρετούν το λαό· οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα».

Σωστά;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ