Τ. Πιέτρης: Όχι στην πρόταση Πνευματικού για δικαστικό αγώνα εναντίον Τατούλη

101
Στην πρόσφατη πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προ ημερησίας διάταξης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ζήτησε από τους συμβούλους εξουσιοδότηση για εκκίνηση δικαστικού αγώνα ως μέτρο άσκησης πίεσης προς τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για εξέρευσης άμεσης λύσης σχετικά με το ΧΑΔΑ Χιλιομοδίου.

Με το πέρας της συζήτησης ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Κόρινθος 2014-2019” Τιμολέων Πιέτρης, δήλωσε σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ότι καταψήφισε την πρόταση του Δημάρχου μιας και θεωρεί ότι μόνο με την συνεργασία και την αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ θεσμικών παραγόντων, ο Δήμος Κορινθίων προς επωφελία των δημοτών μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα απορρίμματα.

Επίσης σημείωσε ότι τα ζητήματα αυτά θα πρέπει να έρχονται με προετοιμασία και εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να λαμβάνονται εν θερμώ αποφάσεις, κατανοώντας την αγωνία του Δημάρχου ώστε στην πόλη της Κορίνθου να μην έχουμε στοιβαγμένους σωρούς από σκουπίδια. ​

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ