ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΑΦΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

146

Πατατόπιτα με μπεσαμέλ, τυρί και αλλαντικά στο φούρνο. Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη πατατόπιτα, αφράτη με την ιδιαίτερη γεύση της γκοργκοντζόλα και αλλαντικό της αρεσκείας σας. Μπορείτε φυσικά να βάλετε άλλο τυρί σας προτείνουμε όμως ανεπιφύλαχτα τη γκοργκοντζόλα για την υπέροχη γεύση της και υφή της.

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό πατάτες
  • 250 ml σάλτσα/μπεσαμέλ (βλέπε συνταγή εδώ)
  • 100 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα θρυμματισμένη ή σε μικρά κομματάκια
  • 100 γρ. ζαμπόν ή μορταδέλα

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ