Τετάρτη σήμερα, παραδοσιακά οι παλιές νοικοκυρές έφτιαχναν ψάρι. Εδώ σας έχουμε μια υπέροχη συνταγή που μπορούμε να την κάνουμε με οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο. Λευκός σαν μάρμαρο, χωρίς κόκκαλο και τρυφερός όσο κανένα ψάρι, ο γαλέος μπορεί να αγαπηθεί κι από ένα παιδί που μισεί το ψάρι. Είναι ένα γρήγορο, γκουρμέ γεύμα με χαμηλό κόστος μέσα σε λίγα λεπτά.
Υλικά για 4 άτομα
4 φέτες γαλέος
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα
Περισσότερα ΕΔΩ: