Υποβολή αιτήσεων για Προσλήψεις 8 Ειδικευμένων Ιατρών στο Νοσοκομείο Κορίνθου

100

Το Γ. Νοσοκομείο Κορίνθου της 6η Δ. Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δ. Ελλάδας, που εδρεύει στην Κόρινθο της ΠΕ Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανακοινώνει την πρόσληψη επί θητεία, συνολικά οκτώ (8) ατόμων-Ειδικευμένων Ιατρών του Κλάδου Ε.Σ.Υ., στο Βαθμό του Επιμελητή Β’ και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Ακτινοδιαγνωστικής, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Παιδιατρικής, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Παθολογίας, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Αναισθησιολογίας, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Χειρουργικής, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Καρδιολογίας, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Νεφρολογίας, Γ.Ν.Κ., Κόρινθος Πελοποννήσου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν  αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας (μία και μόνο αίτηση με υποχρεωτική τη σειρά προτίμησής του για κάθε θέση & όχι περισσότερες της μίας αίτησης για την ίδια θέση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση κωδικών στο TAXISNET  και να υποβάλουν υπογεγραμμένο & εκτυπωμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά , είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς σε κλειστό φάκελο με αναγραφή της θέσης για την οποία υποβάλει υποψηφιότητα στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

6η Δ. Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δ. Ελλάδας, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Υπάτης 1 & Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, Τ.Κ. 264 41, Πάτρα Αχαΐας Δ. Ελλάδας.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα σε μία (1) έως πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., που έχουν προκηρυχθεί από μία Δ.Υ.ΠΕ., με τις προκηρυχθείσες θέσεις της 1ης και 2ης Δ.Υ.ΠΕ. καθώς και της 3ης & 4ης Δ.Υ.ΠΕ. να θεωρούνται ως θέσεις μίας (1) Δ.Υ.ΠΕ.

Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συμβούλιο, καταθέτει ισάριθμους με τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-06-2019 (12.00μ.μ.) έως και 01-07-2019 (12.00μ.μ.)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΩΦ44690Β5-4ΦΠ/document

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ