Υποκρισία η θράσος…? δείτε τη έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2007 για τις φωτιές στην Ηλεία…!

71

Το είδαμε και αυτό. Κόμμα που κυβερνά και έχει στη διάθεσή του την κρατική ενημέρωση, να διαμαρτύρεται με δελτίο Τύπου, γιατί ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός του ασκεί κριτική για τα εγκληματικά λάθη που διαπράχθηκαν στην τραγωδία με τις πυρκαγιές και τους δεκάδες νεκρούς!

Μάλιστα όπως αναφέρει η περίεργη ανακοίνωση: «Ο τηλεοπτικός σταθμός  θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία»!!!

Είναι δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά όπως θέλει. Από τα τραγικά του λάθη θα χάσει με πανηγυρικό τρόπο την εξουσία και αυτό έχει φέρει εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου. Δεν φταίει σε τίποτα όμως ο πολίτης όταν διαπιστώνει την υποκρισία των σημερινών κυβερνώντων σε σχέση με το παρελθόν και ειδικά με τις φωτιές της Ηλείας. Το πρωτοσέλιδο της ιστορικης Ελευθεροτυπίας και οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκείνης της εποχής επιβεβαιώνουν την υποκρισία και την αγάπη για την… καρέκλα που ξαφνικά απέκτησε ενα δήθεν αριστερό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή-fimotro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ