“Φιλική” ήττα γνώρισε η Κορινθος 06 από τον ΑΟ Λερνας στο πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν

117

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Κορινθος 06 από τον ΑΟ Λερνας στο πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν. Η ομάδα της Αργολίδας που ανέβηκε φέτος στην Γ’εθνική χωρίς να είναι καλύτερη πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 87’με κεφαλιά του Καπλατζη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Στ.Μπινιαρης και Β. Λιοσης δοκιμασαν πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να μονταρουν την βασική 11αδα.

Μάλιστα ο Στ.Μπινιαρης χρησιμοποίησε δύο 11αδες και συμπεριελαβε όλους τους νεαποκτηθεντες πλην του Δημήτρη Τσατσοπουλου που μπαίνει σήμερα στις προπονήσεις. Μελανο σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμος του νεαρού Σμυρνη  (γύρισε το γόνατο του ),ο οποίος διακομιστηκε στο Νοσοκομείο όπου ευτυχώς αποκατεσταθηκε το πρόβλημα του και σε λίγες μέρες θα μπει σιγά -σιγά στις προπονήσεις.

Το ματς διαιτητευσε ο Κεκερης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 (Α’ημίχρονο ):Σκλαβενιτης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Βασιλαρης, Φιλης, Καπλατζης, Κοτοφ, Εμμ.Αμπαδιωτακης, Μυριωτης, Μαυρελης, Γκουριωτης. Β’ημίχρονο :Καλαμαρης, Γκουριωτης, Μαγγινας, Σμυρνης, Κοτοφ,Χατζησοφρωνιου, Τζανετος, Δημητριάδης, (σε ρόλο στόπερ ), Βρενοζι, Νταφοπουλος, Καμπιωτης, Λοντρας, Δελωτας κ.α.

ΑΟ ΛΕΡΝΑΣ :Κατσιαουνης, Σελης, Πιτρης, Παπαγεωργοπουλος, Τριανταφυλλου, Καπλατζης, (αδελφός του νεαποκτηθεντα παίκτη της Κορινθου 06 ), Β. Παπουτσης, Φλεβαρης, Κοφι, Νανι, Αρσενιδης. Έπαιξαν και οι Λερμας, Γκιονι, Κλειουφης, Παπαγιαννοπουλος, Κρεμμυδας, Αργυρος.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΌΡΙΝΘΟ 06:ΚΥΡΙΑΚΗ 26 /08/18  ΩΡΑ 17 .οο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ