Φρίκη! Ιδιοκτήτης εστιατορίου για χορτοφάγους μαγείρεψε άνθρωπο και τον τάισε στους πελάτες του

107

Άπαντες τον γνώριζαν τον φονιά ως ιδιοκτήτη ενός υπέροχου εστιατορίου για χορτοφάγους στην Μπανγκόνγκ. Χιλιάδες άνθρωποι απολάμβαναν τα πιάτα που ο ίδιος είχε εμπνευστεί.

Κανείς, ωστόσο, δεν είχε φανταστεί το φρικιαστικό μυστικό του. Κανείς δεν είχε διανοηθεί ότι πίσω από τον ευγενικό και πάντα πρόθυμο ιδιοκτήτη του εστιατορίου στην Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης, κρυβόταν ένα πραγματικό τέρας. Ένας δολοφόνος, ο οποίος σκότωσε και τάισε κομμάτια από το θύμα του στους πελάτες του, γράφει η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος.

Η απίστευτη αυτή ιστορία φρίκης, παράνοιας και κανιβαλισμού αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι πελάτες διέκριναν στο πιάτο τους κομμάτια από κρέας.

Η διαμαρτυρία τους ήταν έντονη, ωστόσο, ακόμη και τότε, κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι τα κομματάκια από κρέας ήταν από ανθρώπινη σάρκα!

Όπως μετέδωσε το Asia One στη Σιγκαπούρη, τα κομμάτια από κρέας προέρχονταν από το νεκρό σώμα ενός 61χρονου άντρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα.

Το σώμα του θύματος βρέθηκε κατεψυγμένο στην κουζίνα του εστιατορίου, όπου ο ιδιοκτήτης δημιουργούσε τα πιάτα του.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο Πρασίτ Ινπαθόμ (Prasit Inpathom), το θύμα αυτής της φρικιαστικής ιστορίας, είχε εμφανιστεί ως πελάτης στο εστιατόριο, στις 21 Οκτωβρίου.

Το θύμα φέρεται να ήπιε λίγο παραπάνω και να ενεπλάκη σε καυγά με τον ιδιοκτήτη.

Το πλάνο του δολοφόνου ήταν να «ταΐσει» το θύμα του στους πελάτες του, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του φονικού.

Υπολόγισε, όμως, δίχως τον… ξενοδόχο, καθώς το ίδιο το μενού του αναφερόταν σε ανθρώπους που απεχθάνονται το κρέας.

Μετά την καταγγελία, τον έλεγχο του πιάτου και την αποκάλυψη ότι πρόκειται για ανθρώπινη σάρκα, η Αστυνομία πραγματοποίησε εισβολή στο εστιατόριο.

Τα αποδεικτικά στοιχεία βρέθηκαν, το πτώμα του άντρα επίσης, αλλά ο δολοφόνος-ιδιοκτήτης είχε ήδη διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ τον χαρκτηρίζει «άκρως επικίνδυνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ