Φρικιαστικό ατύχημα με 17χρονη: Μηχανή του κιμά πολτοποίησε το χέρι της

68

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (3/9) στη Νάξο όταν το αριστερό χέρι 17χρονης εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά κρεοπωλείου και σχεδόν το έλιωσε!

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η 17χρονη εργάζονταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της στη Νάξο και περίπου στις 9:00 το βράδυ απασχολούνταν στην μηχανή του κιμά όταν σημειώθηκε το ατύχημα. Η μηχανή «πήρε» το χέρι της νεαρής μέσα, με αποτέλεσμα σχεδόν να το λιώσει.

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού. Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας από τη μηχανή του κιμά και κλήθηκε η πυροσβεστική που επιχείρησε με 2 οχήματα και 8 πυροσβέστες όπου με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα του κρεοπωλείου και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό… Στο νοσοκομείο του νησιού είχε σημάνει συναγερμός, κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί η νεαρή κοπέλα σε νοσοκομείο της Αθήνας την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σώσουν ότι σώζεται, να σταματήσουν την αιμορραγία και να κάνουν ότι είναι δυνατόν με τα μέσα που διαθέτουν, για την άτυχη 17χρονη.

Λίγο αργότερα (περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα) έφτασε το ελικόπτερο και η 17χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν αποτρόπαιο… Στο νοσοκομείο που σήμανε συναγερμός κυριαρχούσε μια παγωμάρα για το περιστατικό και στο θέαμα και ο πιο σκληρός λύγιζε… Είναι από τα περιστατικά που δεν θέλεις να βλέπεις ποτέ», σημειώσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ