Οι Φωλιές Κανταϊφιού με Κρέμα Γαλακτομπούρεκου, είναι μια εύκολη συνταγή που μου προέκυψε όταν περίσσεψε μισό πακέτο κανταΐφι και δεν είχα αμύγδαλα να φτιάξω την κλασσική συνταγή. Έτσι σκέφτηκα να το βάλω σε φορμάκια για μάφινς και να τα γεμίσω με μια κρέμα γαλακτομπούρεκου. Το αποτέλεσμα, υπέροχο!
Πόσοι από εσάς ξέρετε πώς γίνεται το κανταΐφι;
Πιστεύω ότι πάρα πολλοί δεν ξέρετε.
Το κανταΐφι είναι σε μορφή χυλού και περνάει από ένα δοχείο με πολύ λεπτές τρύπες. Όταν πέφτει πάνω σε μια περιστρεφόμενη, ζεστή πλάκα, παίρνει τη μορφή κλωστών που ταυτόχρονα ψήνονται και στεγνώνουν.