Χάρις Βυτινιώτης: Η αλλαγή των αιρετών στην Περιφέρεια θα δημιουργήσουν νέους συσχετισμούς για μία Πελοπόννησο καλύτερη.

83

Φίλες και φίλοι της Κορινθίας
Η αυλαία των περιφερειακών εκλογών έπεσε και μαζί της η αγωνία όλων εκείνων που τόλμησαν με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας να αναζητήσουν τον βαθμό αναγνώρισης και αποδοχής τους από τον Κορινθιακό λαό , ο οποίος δημοκρατικά και αβίαστα μίλησε στις 26/5/2019.
Η αποδοχή, όπως εκφράστηκε στην κάλπη , ήταν ταυτόχρονα και μία εντολή σε εμάς, τους εκλεγέντες , να μη διαψεύσουμε την ελπίδα τους και να υπηρετήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά το θεσμό της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, αφού πλέον έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων μας ως κινητήρια δύναμη ανάπτυξης και έχει κατοχυρώσει την εγγύτητα με τη συμμετοχή του πολίτη.
Η σημασία των Περιφερειών στον προγραμματισμό των Περιφερειακών ενοτήτων στη βάση της επικουρικότητας με αποκέντρωση από την κεντρική πολιτική σκηνή και στην ισόρροπη εθνική ανάπτυξη αποτελούν σταθερή πρόκληση για την δημιουργία ισχυρών και αποτελεσματικών δημοκρατικών δομών χωρίς τις αγκυλώσεις του ‘’Κλεισθένη’’ και κίνητρο για την ένταξή τους στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Ο σεβασμός στις τοπικές ιδιαιτερότητες με τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους , η δημιουργία Περιφερειακών αναπτυξιακών οργανισμών με συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων για την ενίσχυση των επενδύσεων , η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με έργα υποδομής , η οργάνωση δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, η πολιτική πολιτισμού και αθλητισμού είναι οι βασικοί πυλώνες δράσεων τους οποίους θα υπηρετήσουμε ακάματα στην τετραετία που έρχεται, όχι σαν υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως για τη χαρά προσφοράς σε αυτούς.
Ευχαριστώ για την επιλογή τους, αν και η ευθύνη που μου ανέθεσαν είναι πολύ μεγάλη και είμαι βέβαιος ότι αυτό αισθάνονται και οι υπόλοιποι εκλεγέντες μαζί με το νέο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Η αλλαγή των αιρετών στην Περιφέρεια μαζί με τις υπηρεσίες της θα δημιουργήσουν νέους και αποτελεσματικούς συσχετισμούς για μία Πελοπόννησο καλύτερη, όπως της αξίζει.
3/7/2019

ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ