Χαμός στην Ν.Δ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου… χρήματα δεν υπάρχουν…! αρνούνται όλοι να είναι υποψήφιοι Περιφερειάρχες

80

Προβληματισμός στην Νέα Δημοκρατία επικρατεί   για το θέμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που θα στηρίξει .

Ο προβληματισμός έγκειται για το οικονομικό σκέλος των εκλογών  στην  Περιφέρεια Πελοποννήσου , και το γεγονός ότι με την υποψηφιότητα που θα υποδείξουν ,  θα πρέπει να  επωμιστεί το ίδιο κόμμα τον  οικονομικό προϋπολογισμό της καθόδου του γαλάζιου υποψήφιου,  σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές που την όλη οικονομική ευθύνη και το κόστος  της προεκλογικής περιόδου την είχε αναλάβει ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με πολύ καλά εξακριβωμένες πληροφορείς της Πρώτη news Κορινθίας υποψήφιος περιφερειάρχης που φαινόταν πως έχει ” κλειδώσει¨η υποψηφιότητά του    , έχει ζητήσει την οικονομική συμπαράσταση του κόμματος γιατί μόνος δεν δύναται να αντεπεξέλθει στο  μεγάλο κόστος των εκλογών .

Γνωστόν  τοις πάσι  πως τα οικονομικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι και στην καλύτερη εποχή τους ,με κόκκινα δάνεια  και  την αγωγή σε βάρος της Ν.Δ. από την  Τράπεζα Πειραιώς, να μην επιτρέπουν οικονομικά ανοίγματα στο κόμμα.

Όλα αυτά αναδεικνύουν μια άλλη παράμετρο  για τους υποψήφιους ,που μάλλον δεν είχαν καλά υπολογίσει  τα μέλη  της εκλογικής επιτροπής  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα ονόματα ξαναμπαίνουν προς συζήτηση από την αρχή με άλλα δεδομένα.

Αναμένουμε εξελίξεις

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ