Χαμός στον ALPHA: Ο Δ. Κοντομηνάς «Τελείωσε» τον Δ. Βερύκιο, εξαντλήθηκε η υπομονή του

79

Διαβάζουμε από τον έντυπο ΚΟΎΚΟ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟΑποστρατευτεί τον Βερύκιο ο Κοντομηνάς

Θέμα ωρών να γίνουν οι «κρίσεις» από τον ισχυρό άνδρα της
H εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να συγχωρούν πολύ εύκολα όταν κάποιος απεικονίζει την μητέρα Παναγία και τον Χριστούλη ως Αρουραίους, οι Δημήτρης Κοντομηνάς, όχι!

Από τους πρώτους ο αντιπρόεδρος του ALPHA Δήμος Βερύκιος, πήρε άφεση αμαρτιών, ο τελευταίος ωστόσο δηλώνει έτοιμος να τον τσουρουφλίσει στα καζάνια της κολάσεως.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης στενός συνεργάτης του γνωστού δημοσιογράφου – που πίνει νερό στο όνομα του και εδώ κυριολεκτούμε- ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του αντιπροέδρου του.

Από ρεπόρτερ του ΚΟΥΚΟΥ, τόσο στο κτήριο της Παλλήνης όσο και στις νέες εγκαταστήσεις την Κηφισιά, προκύπτει ότι ο πρόεδρος του ομίλου DEMCO, Δ. Κοντομηνάς, δηλώνει έτοιμος να αποστρατεύσει τον στρατιωτικό συντάκτη και κορυφαίο σχολιαστή του κεντρικοί δελτίου του σταθμού του.

Ο Δήμος Βερύκιος πλέον με τον ενημερωτικό μηχανισμό του καναλιού του Κοντομηνά έχει μετακομίσει στο κτήριο του STAR στην κάτω Κηφισιά μακριά από το χώρο επιρροής του μπάρμπα Δημήτρη στην Παλλήνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ