Όνειρο ήταν οι εκλογές για τον Μ. Λέγγα στο Κιάτο! -Με “κιάλια” βλέπει τον Σταματόπουλο!

76

Για τον Μ. Λέγγα δεν γράψαμε σχεδόν τίποτα από τότε που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος (εδώ και μήνες).

Ο λόγος που δεν κάναμε κάποια ιδιαίτερη αναφορά για τον Μ. Λέγγα είναι γιατί από την αρχή θεωρούσαμε ότι είναι μία υποψηφιότητα …που δεν πάει πουθενά!

Η μόνη αναφορά που κάναμε είναι στο γκάλοπ, πριν από ενάμισι μήνα, που τον έφερνε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με διαφορά πίσω από τον σημερινό δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο.

Αυτό δηλαδή που είδαν οι Σικυώνιοι την προηγούμενη Κυριακή.

Ο λόγος που δεν πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην υποψηφιότητα του Λέγγα είναι γιατί εμφανίστηκε χωρίς να τον γνωρίζει σχεδόν κανένας πολιτικά τον περασμένο Σεπτέμβριο για να διεκδικήσει το δήμο στο Κιάτο. Ακόμα και εμείς όταν ακούσαμε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος δεν τον γνωρίζαμε ούτε στην φωτογραφία!

Παρόλα αυτά παρακολουθούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την προεκλογική του πορεία για να δούμε …μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Μέχρι που διαπιστώσαμε ότι ο προεκλογικός του αγώνας ήταν ένα …επικοινωνιακό τρικ και τίποτα περισσότερο. Ασταμάτητα δελτία τύπου, συνέχεια επαφές με πολιτικά πρόσωπα, φωτογραφίες, ομιλίες που …θύμιζαν προεκλογικές φιέστες, συνεχείς συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, εντυπωσιακά προεκλογικά φυλλάδια (από άποψη εμφάνισης), “τραπεζώματα” σε δημοσιογράφους που τους μετέφεραν μάλιστα με λεωφορείο σε εστιατόριο (στο Κιάτο) και άλλα “επικοινωνιακά κόλπα”, προκειμένου …από το πουθενά να φανεί αυτή η υποψηφιότητα.

φούσκα

Διαπιστώσαμε σχεδόν αμέσως ότι όλα αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα ήταν μία “φούσκα” που σιγά σιγά θα ξεφούσκωνε, …όπως και έγινε! Στην αρχή παρουσιάστηκε ως …κάτι το ιδιαίτερο αλλά στην πορεία, πλησιάζοντας προς τις εκλογές, φαινόταν μία απλή υποψηφιότητα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες στο Κιάτο και που φυσικά δεν μπορούσε με τίποτα να “χτυπήσει” τον Σταματόπουλο.

Μέχρι που έφτασε η περασμένη Κυριακή και συγκέντρωσε το ποσοστό του 18,30% (!!!) τη στιγμή που είχε κάνει και την συγχώνευση με τον Ζαχαρόπουλο!!!

Ο Σταματόπουλος στον πρώτο γύρο των εκλογών συγκέντρωσε 48,51%, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό που συγκέντρωσε υποψήφιος δήμαρχος στην Κορινθία!

Για υπενθύμιση δείτε τα αποτελέσματα των πρώτων υποψήφιων δημάρχων στο δήμο Σικυωνίων:

Σταματόπουλος:48,51

Λέγγας:18,30

Παπαγεωργίου: 15,38

Σαρχάνης:12,27

Και μεθαύριο έχουμε τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο Λέγγας ανήμπορος πια για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα ελπίζει σε συνεργασίες άλλων υποψήφιων δημάρχων, όπως του Παπαγεωργίου που συγκέντρωσε 15,38%.

Όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Σικυωνίων να ενωθούν …δεν πιάνουν τα νούμερα του Σταματόπουλου!

…Είπαμε είναι απλά μαθηματικά!

Σταματόπουλος Σ.9

ΣΣ. Σε ότι αφορά τον Μ. Λέγγα …θα γραφτεί στην ιστορία ως ο υποψήφιος δήμαρχος που πέρασε από το Κιάτο με την μεγαλύτερη ίσως επικοινωνιακή προβολή που τελικά αποδείχτηκε ότι …έγινε στον αέρα!

Επίσης θεωρούμε ότι αν οι εκλογές γίνονταν ένα μήνα αργότερα ο Λέγγας ίσως να μην ήταν καν στον δεύτερο γύρο των εκλογών! Άρα λοιπόν η διεκδίκηση για τον δήμο από τον Μ. Λέγγα θα μείνει …ως όνειρο και τίποτα περισσότερο.

Επίσης θεωρούμε ότι η υποψηφιότητα του Μ. Λέγγα θα είναι παράδειγμα και για μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους, προκειμένου να αποφύγουν τα λάθη του!

Πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ