ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ

203

Κατά μήκος του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και στον δρόμο για την Επίδαυρο από την πλευρά του Σαρωνικού, η Κορινθία έχει να σας προσφέρει αξιόλογες παραλίες, με καθαρά νερά και αρκετά οργανωμένες…


Κόρινθος: Η πρωτεύουσα του νομού διαθέτει παραλίες με άριστη τουριστική υποδομή. Τα Καλάμια, η κεντρική παραλία της πόλης, με λεπτή άμμο και βότσαλο, είναι και η πιο δημοφιλής. Εκεί μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα σας γιατί έχει συγκεντρωμένα πολλά καφέ και εστιατόρια.

Η παραλία Κανταρέ, πριν το αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου, είναι μια αμμώδης παραλία με ρηχά νερά, ιδανική για οικογένειες. Είναι μια σχετικά απομακρυσμένη αλλά οργανωμένη παραλία, όπου μπορείτε να βρείτε καφέ, αναψυκτικά, αλλά και φαγητό.

Το Λουτράκι, εκτός από τα ιαματικά λουτρά, διαθέτει και μια πολύ μεγάλη και καλά οργανωμένη παραλία μήκους 3.5 χλμ. που προσελκύει πολλούς λουόμενους. Εκτός από κολύμπι, μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ, ή, να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Εδώ στον Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr θα βρείτες τις καλύτερες ταβέρνες της Κορινθίας  με οικονομικές τιμές και  πολλές εικόνες από τα πιάτα τους για να διαλέξετε

Σε απόσταση 16 χλμ. από το Λουτράκι θα βρεθείτε δίπλα σε μια από τις ομορφότερες λιμνοθάλασσες του ελλαδικού χώρου, η λίμνη της Βουλιαγμένης ή Εσχατιώτις, όπως ήταν γνωστή στην αρχαιότητα, ένα πανέμορφο τοπίο, που περιβάλλεται από φυσικό πευκόδασος και τα Γεράνεια Όρη. Μια παραλία με ζεστά νερά, που προτιμά η νεολαία, εφόσον έχει beach bar, beach volley αλλά και θαλάσσια σπορ. Εδώ διοργανώνονται και αγώνες καταδύσεων. Στην περιοχή θα βρείτε εστιατόρια και ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι, από τον πλούσιο ψαρότοπο της περιοχής και θαυμάσιους ντόπιους μεζέδες. Μετά το μπάνιο σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, κοντά στην παραλία.

Tip: Απολαύστε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα από το Φάρο του ακρωτηρίου Μελαγκάβι.

Από το Λουτράκι ή από τον Όρμο των Στραβών μπορείτε να επισκεφθείτε τις Αλκυονίδες, σύμπλεγμα τεσσάρων νησιών με θαυμάσιες παραλίες και κρυστάλλινα νερά.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ