20χρονος έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα μαζί με τον σκύλο του…!δείτε φωτό

81

Ένα αναπάντεχο γεγονός κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι λιμενικοί της Τήνου και οι ναυτικοί του «Super Runner Ανδρος», όταν ένας νεαρός άνδρας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε μαζί με το σκύλο του από το πλοίο στη θάλασσα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές του λιμενικού που βρισκόντουσαν στο λιμάνι. Αρχικά το πλοίο έκανε τις κατάλληλες μανούβρες για να μην χτυπήσει τον άνδρα και τον σκύλο του, ενώ λιμενικός δίχως να το σκεφτεί έβγαλε τα παπούτσια του και βούτηξε αμέσως στη θάλασσα για να σώσει τον άνδρα.

Με αυταπάρνηση κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν ο άνδρας και ο σκύλος, ενώ μία γυναίκα λιμενικός βούτηξε και αυτή μέσα για να πάει στο σημείο σωσίβιο. Έτσι μαζί με ένα σχοινί και τη βοήθεια επιβατών που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, τράβηξαν τον άνδρα και τον σκύλο του μέχρι το λιμάνι. Τελικά βγήκαν στην στεριά σώοι, ενώ αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα που έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, για να είναι καλά στην υγεία του ο ίδιος ο 30χρονος και ο σκύλος του και να μην κινδυνεύσουν, χρειάστηκε η έγκαιρη επέμβαση των λιμενικών που αμέσως αντιλήφθηκαν το συμβάν και έκαναν τους κατάλληλους χειρισμούς για να τους βγάλουν άμεσα στην στεριά.

Μάλιστα, ο άνδρας μόλις βγήκε στην στεριά έλεγε στους λιμενικούς «Μόνο εκεί πάνω θέλω να με πάτε, δεν θέλω να πάω σε κανέναν άλλο οργανισμό», δείχνοντας την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ