2,2 Εκατ. Ευρώ Στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων Για Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας

90

 2,2 εκατ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Άλλη μια μεγάλη χρηματοδότηση πέτυχε ο δήμος Σικυωνίων και προσωπικά ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα η χρηματοδότηση αφορά έργα αποχέτευσης ομβρίων της πόλης του Κιάτου. Αντικείμενο του έργου θα είναι η κατασκευή δικτύου ομβρίων με τα απαιτούμενα φρεάτια και στόμια υδροσυλλογής στην πόλη του Κιάτου.

Ο στόχος του έργου είναι να ελαχιστοποιήσει τα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη του Κιάτου και να προστατέψει αποτελεσματικά τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τις περιουσίες αλλά και εν τέλει τις ανθρώπινες ζωές των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ικανοποιημένος από την έγκριση της χρηματοδότησης και σημείωσε: «Η χρηματοδότηση που πετύχαμε αφορά ένα έργο το οποίο αναμένουμε να προστατέψει αποτελεσματικά την πόλη του Κιάτου από πλημμυρικά φαινόμενα. Ήταν μια αναγκαιότητα και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία χρηματοδότησης που μας πρόσφερε το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Παραμένουμε σε εγρήγορση όπως ήμασταν πάντα, για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων που θα κάνουν τη ζωή των δημοτών μας καλύτερη και ασφαλέστερη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ