Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη ΝΔ – Το νέο σήμα και το γλέντι στα ΜΚΔ

139

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του γραφίστα που σχεδίασε το νέο σήμα της ΝΔ, ενδεχομένως το κινέζικο παζλ τάνγκραμ ή ή το “Κατεδαφιζόμεθα” της Διδώς Σωτηρίου. Δεν ξέρουμε καν επιμελήθηκε γραφίστας τη συγκεκριμένη δουλειά, που μοιάζει να έγινε στη ζωγραφική των Windows, δημιουργώντας υποψίες πως τελικά ίσως να πρόκειται για άλλη μια ζαβολιά του γιου του Καμμένου. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πεταμένα λεφτά (με την προϋπόθεση ότι όντως υπήρξε πληρωμή), καθώς το δαιδαλώδες και δυσανάγνωστο σχήμα, εκτός από ενίσχυση της μακροζωΐας των χρηστών των ΜΚΔ χάρη στο γέλιο, το μόνο που θα κατορθώσει πιθανότατα είναι να μπερδέψει τους μιας κάποιας ηλικίας ψηφοφόρους της ΝΔ που μάταια θα αναζητούν το ψηφοδέλτιο του κόμματός τους.

Στην επόμενη απόπειρα ίσως και να αντικαταστήσουν τα τρίγωνα – που δεν είναι καν Πανοράματος – με χρωματιστές κουκίδες, καθιστώντας το και πιθανώς χρήσιμο για τεστ αχρωματοψία. Το μόνο βέβαιο είναι πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη μυστική διπλωματία της Σπυράκη και τις φωτό του Άδωνι δίπλα σε κορνίζες (για να μην αναφέρουμε και το διαβόητο πια εξώδικο στη Novartis, όπου έπεται καθώς φαίνεται μεγάλη συνέχεια), συνεχίζει απτόητο να φροντίζει για την ψυχαγωγία μας. Ακολουθεί μια εντελώς υποκειμενική σταχυολόγηση αντιδράσεων από το θαυμαστό κόσμο του τουίτερ, ανάμεσα σε έναν πραγματικό ορυμαγδό σπαρταριστών αναρτήσεων:

sfyrodrepano@sfyrodrepano

Απορώ τι πληρώνουν γραφίστες

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ@neademokratia

Το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα.

View image on Twitter

mixanikos@michanik0s

το νέο σήμα της ΝΔ είναι σαν κάτι γρίφους “πόσα τρίγωνα βλέπετε; το 90% έδωσε λάθος απάντηση”

megalosgazmas@megalosgazmas

Αν κοιταξεις προσεκτικα το σημα της Νεας Δημοκρατιας αχνοφαινεται ο γερος Καραμανλης να κραταει στο ενα χερι εναν πυρσο και στο αλλο ενα μπαστουνι του γκολφ

Popova@RtPopova

Αφηρημένη τέχνη Κυριάκο έκανε ο Καντίνσκι αυτό είναι φέρε τις πλαστελίνες να παιξουμε στο 4χρονο.

La_Kappa@La_Kappa_

Το νέο σήμα της ΝΔ είναι λίγο πιο άσχημο από τον χορό της Τερέζα Μέι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ