Θανάσης Πισιμίσης: Ποιος Αυγενάκης ;;; Ο Διαγραμμένος της Ν.Δημοκρατίας ;- Εκλεγμένος ο Πέτρος Τατούλης από τον πρώτο γύρο

102

Συνέντευξη παραχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης στον Νίκο Νικολόπουλο,  στην ραδιοφωνική εκπομπή του fuper fm σήμερα το πρωί.

Θέμα της συνέντευξης ,η κλήση σε απολογία από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σε εκείνους τους  περιφερειακούς σύμβουλους  που εξακολουθούν να στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη , παραμένοντας στο ψηφοδέλτιο του .

Ακάθεκτος παραμένει ο Θανάσης Πισιμίσης στο πλευρό του Περιφερειάρχη , λέγοντας χαρακτηριστικά , δεν έχω λόγο να πάω στην Πειραιώς παρότι δεν κλήθηκα , αλλά να πάω,   να κάνω τι΄;;; να μιλήσω με το διαγραμμένο από την Ν.Δ. Μ .Αυγενάκη;

Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένετε και δεύτερος γύρος κλήσεων σε απολογία στην Πειραιώς , που εκεί θα βρίσκεται και το δικό του όνομα , ανάμεσα σε 4-5 ονόματα .

Aξιοσημείωτη η αισιοδοξία του Θανάση Πισιμίση που προκάλεσε οποιοδήποτε να βάλει στοίχημα μαζί του , για την εκλογή του Πέτρου Τατούλη από τον Πρώτο γύρο.

Παρ΄όλα αυτά ξεκαθάρισε πως στην επερχόμενες εθνικές  εκλογές θα ψηφίσει το κόμμα του που είναι η Ν.Δ. , ασχέτως του γεγονότος ότι η Ν.Δ. δεν στηρίζει την επιλογή του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ