Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην πρεμιέρα της για να την καμαρώσει στη σκηνή! [φωτο]

340

Tη γυναίκα της ζωής του να υποδύεται τη Τζάσμιν είδε χθες στο θέατρο Διάνα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Τζάσμιν όπου πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου και μετά την παράσταση έσπευσε να τη συγχαρεί!

Η Ελένη Ράντου ήταν εκπληκτική στο ρόλο της Τζάσμιν του Γούντι Άλλεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και είναι μια παράσταση , που  η ηθοποιός, ήθελε χρόνια να μεταφέρει στη σκηνή. Πήρε την έγκριση του ίδιου του Γούντυ Αλλεν για τη θεατρική της διασκευή, δίνοντας  για πρώτη φορά την ευκαιρία στη μεταφορά της περίφημης Blue Jasmine στο θέατρο.

 

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό του TLIFE, μετά το τέλος της παράστασης

 

Με την Αλέκα Παπαρήγα
Με την Κάτια Δανδουλάκη
Νίκος Σοφιανίος, Αλέκα Παπαρήγα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Κουτσούμπας

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Λίγα λίγια για την παράσταση

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια   της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντυ Αλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Τη θεατρική απόδοση  έχει κάνει η Ελένη Ράντου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου και η πρεμιέρα στο Θέατρο Διάνα τον Οκτώβρηαναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ