Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μία μόνο από όλες τις ελληνικές κουζίνες, με την οποία θα τρεφόμαστε αποκλειστικά για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας, θα το ομολογήσουμε, αυτή θα ήταν η κρητική. Κατά προτίμηση, βέβαια, μαγειρεμένη από τα χεράκια των ντόπιων εξπέρ στο είδος τους. Επειδή, όμως, δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να μετακομίσουμε μόνιμα στην Κρήτη, δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας και εξασκούμε τα μαγειρικά μας ταλέντα, ακολουθώντας κατά γράμμα πέντε από τις πιο λαχταριστές συνταγές που ευωδιάζουν άρωμα… μεγαλονήσου, από το in2life.gr.

Χανιώτικο μπουρέκι

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *