Μια εκπληκτική παράσταση στο θέατρο Περιγιαλίου *ΓΙΟ-ΓΙΟ*της Μίνας Πέτρου-Βενετσάνου -φωτό

133

Μια εκπληκτική παρασταση που έκανε πρεμιερα χθες τιμώντας τη παγκόσμια μερα Θεατρου, στο θ. Περιγιαλιου.
Το βραβευμενο θεατρικο εργο της λογοτεχνιδος θεατρικής συγγραφεως Μινας Πέτρου-Βενετσανου *ΓΙΟ-ΓΙΟ*, ανέβηκε απο τη Κεντρική Σκηνη του θ. Περιγιαλιου, σε σκηνοθεσία της πολυτάλαντης ηθοποιου και σκηνοθετιδος,Πολυξένης Ορκοπουλου-Ξανθακη και μουσικη Παυλου Γιαννακακου.
Η συνδυοργανωση της εορταστικής αυτης βραδιας ανηκε και στην Εταιρια Κορινθίων Συγγραφεων και τελειτο υπο την αιγιδα της. Π. Ε. Κορινθιας.
Το θεατρο ηταν καταμεστο. Πολλοι επισημοι (απο χωρους Αυτοδιοικησης, Συλλογων, Σωματειων κλπ), τιμησαν με τη παρουσια τους τη πρεμιερα, αλλα και πολλοι φιλοι του θεατρου.
Οι ερμηνειες εκπληκτικές.
Ηλιας Λεκκας (μοναδικός), Μπαμπης Ορκοπουλος(εκπληκτικός) Πολυξενη Ορκοπουλου – Ξανθακη(δεν υπαρχουν λόγια ), ο νεος ταλαντούχος Θοδωρης Νταλιαρδος και η εκπληκτική Μαρια Γεωργιου.
Στο τελος της παραστασης ο πρ. Κορινθιων Συγγραφεων Γιαννης Μπαρτζης μιλησε για τη παγκόσμια μερα θεατρου και αμέσως μετα με τον αντιπρόεδρο Σωτ. Κοκονακη, τιμησαν την δημιουργο του εργου “ΓΙΟ-ΓΙΟ”, Μινα Πετρου – Βενετσανου, καλωντας την στη σκηνη, προσφέροντας της έπαινο για το βραβευμενο αυτο εργο της.
Ηταν μια άκρως επιτυχημένη εορταστικη θεατρικη βραδια, στον φιλοξενο χωρο του θ. Περιγιαλιου.
Η παρασταση συνεχιζεται… Μπορειτε να μπείτε στη σελίδα του Θεατρου Περιγιαλιου να ενημερωθειτε για τις επόμενες παραστασεις…

   

ρεπορτάζ και φωτό- Μαιρη Νικολοπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ