Αντώνης Σαμαράς: Κυριάκο, ή με κάνεις Πρόεδρο, ή κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!

147

Αχ Αννούλα του ΠΑΣΟΚ
Άννα της Φωτοτυπίας
Οι γαλάζιοι έπαθαν ΣΟΚ
Κόλπα της… Δημοπρασίας

Μην ανησυχείς, γαλάζιο μου γίδι. Ο Κούλης σου δίνει σιχτίρ πιλάφι, για να εκτιμήσεις το κουτόχορτο. Κάθε φορά, πριν βαπτίσουν πρόεδρο τον αρεστό που τους εξυπηρετεί, λέγονται ονόματα για να καίγονται.

Θυμάσαι τότε με τον Παυλόπουλο, τι πέρασαν οι καημένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ; Και πάλι δεν το γλύτωσαν το πλάγιο εγκεφαλικό με τον Προκόπη, που σημειωτέον, στο τέλος πούλησε τον Τσίπρα, αλλά από κάτι άλλα ονόματα τους ήρθε καλύτερα.

Βάζει ο Κούλης τα λαγουδάκια να ψαρέψουν αντιδράσεις. “Πρόεδρος Δημοπρασίας η Διαμαντοπούλου”. Έμφραγμα ο οπαδός της ΝΔ! Τέζα! Γλυτώνει και κάμποσες συντάξεις έτσι. “Μα αυτή που έχει πει τόσα εναντίον μας, την πλέον άχρηστη;”
Αν είναι μόνο θέμα αχρηστίας, θα έπρεπε να γίνουν όλοι Πρόεδροι, εναλλάξ.

Μετά ο Μητσοτάκης λέει κάποιο άλλο όνομα, που κανονικά θα δημιουργούσε ναυτία, αλλά επειδή οι χαχόλοι του έχουν πέσει σε αφασία κάνοντας εικόνα την Άννα στη θέση του Προκόπη, δεν λένε τίποτα. Μερικοί μάλιστα λένε. “Πάλι καλά. Θα μπορούσε να έβαζε τη Διαμαντοπούλου”. Κι ένα ρίγος περνά τη ραχοκοκαλιά τους.

Εγώ όμως θέλω να την προτείνει στ’ αλήθεια. Θα διευκολύνει πολύ τη σάτιρα. Άσε τα μούτρα του Αντώνη! Όλα τα λεφτά θα είναι η φάτσα του Σαμαρά. “Κυριάκο, ή με κάνεις Πρόεδρο, ή κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!”.
“- Σκάσε”, να του απαντά με τον πιο φυσικό τρόπο, ο Κούλης. Είναι όμως πολύ εκδικητικός ο Μητσοτάκης. Από το μπαμπά του το πήρε. Κρατά το Σαμαρά στη ΝΔ, μόνο και μόνο για να τον βασανίζει.

Αλλά κι αυτός υπομένει τα καψόνια χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Μιλάει όμως το antinews γι αυτόν. “Πέρα όμως από το εσωκομματικό μέτωπο που δημιουργείται με δική του ευθύνη, ο Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει τόσο την ανακολουθία του όσο και τις μελλοντικές πράξεις του με κίνδυνο οι ψηφοφόροι που τον τίμησαν για να φύγει ο Τσίπρας να του κουνήσουν το μαντήλι”.

Κι αφού έκαναν εσωκομματική κριτική για πολλά είπαν και τον πόνο τους σε μια μόνο φράση μην καρφωθούν. “Με τις κακές γλώσσες να λένε ότι αν επικρατήσει η κεντροαριστερή επιλογή του Κυριάκου θα πέσει μπουρλότο στο κόμμα”.

Μπουρλότο θα γίνει ο Αντώνης. Θα αυτοπυρποληθεί, δεν αντέχει άλλο! Θέλει μια καρέκλα να κάτσει. Ο Μητσοτάκης όχι μόνο τον κρατά όρθιο – τιμωρία, αλλά τον έχει στο ένα πόδι. Σαν τον πελαργό.
Το μετέωρο βήμα του Αντώνη. Ή θα κάτσει κάπου, ή θα πέσει. Τι να κάνεις Αντωνάκη μου; Βλέπεις, όταν είχες εσύ την εξουσία, έκανες νίλες στον Κυριάκο. Σειρά του τώρα να σε τσιτσιρίζει.

Όμορφος κόσμος, στα σκατά, αλλά γραβατωμένος. Όπως λέει περίπου κι ο ποιητής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ